Hoofdstuk 3

Iemand die de mensheid overstijgt

null

Hoofdstuk 73 in totaal

Onder de ogen van Aspros, is een superplie geplaatst op het lichaam van Chris, de toga Ketu's Star Of Heaven Decadent!

Aspros begrijpt goed dat de wens om Chris op zijn rug was niet alleen dat, maar een zeehond door haar vader in een poging om terug te houden de boze ster, seal nu verbroken door Earheart.

Terwijl Ursula lacht gelukkig om de felbegeerde koorhemd zien, Chris Aspros aanvalt met een krachtige explosie van water. Het paard kan niet begrijpen van de transformatie van het meisje, het lijden van de klap, maar ook iets sensing.

Wipeout Aspros, Ursula roept haar zus, geniet van zijn macht en proberen om het pantser te nemen, maar niet alleen de toga wordt niet verwijderd, maar ook Chris, onbewust, het aanvallen van zijn zus verstikking haar in een bel van water.

Een klap op het hoofd stopt het spook; Aspros wordt bepaald niet om Chris te laten in deze voorwaarden. Eraan te herinneren zijn verlangen om niemand te kwetsen, de schuld voor het zijn zo gedwee levering van een ster en kwaad, het herinneren van zijn plicht als een heilige, zegt dat als dit de kill. Dat gezegd zijnde de nieuwe opname van Chris genereren van een sterrenstelsel in miniatuur tegengaat.

Maar de hele zaak was gewoon een afleiding aan te vallen Earheart, zoals Aspros heeft gerealiseerd dat hij aan de jonge man, die in feite nu handelen om het te beschermen beheersen.

In contrast, terwijl de jonge man om het spook te krijgen, Aspros raden wat het meisje lijdt door niet te verzetten tegen de bal. Maar onverstoorbaar, Aspros bespot haar, zeggen dat je niet hoeft te schreeuwen tegen het noodlot, waarom is niet iedereen de schuld voor wat hij doet, als het niet, want het is alleen jij die kan beslissen wat te doen met zijn leven.

De woorden van de ridder zijn de binnenstad, en het meisje spreekt voor het eerst zeggen, in tranen, niet te willen niemand kwetsen. Maar toen het werd gedragen van zijn gevoelens, Aspros slaat weer met een klap op het hoofd, bevrijden uit de macht van de boze ster. En beloven haar dat hij zal besparen door het elimineren van zijn ontvoerders.

Earheart is verrast; Star of Heaven Verslechtering is zeer krachtig, en zijn missie was om de oproep van de Hoge Raad Hades te brengen om ervoor te zorgen dat je wakker wordt, en tegen het terugroepen zal alleen is niet genoeg. Het spookbeeld dan Aspros niet begrijpen hoe hij het deed.

De ridder lachte, uit te leggen dat het door de hersenen die formule en de kosmos, en de gedachte dat hij, in staat om het te controleren via de legendarische schot duivelse, kan alles doen, om zo te komen tot een vergelijkbaar niveau als een god.

Earheart omvat; die op de hersenen, Aspros maakte ik het meisje doof voor de roep van Hades, waardoor ze zo goed in staat om haar te redden van de boze ster. Begreep dit, Earheart gelooft regerend stopt een man met zo'n kracht voordat het nog meer schade kan doen, dus, blijkt zijn toga, valt hem aan met zijn Crimson Cross.

Maar Aspros gemakkelijk afgebogen de slag met andere dimensie, waarin staat dat een opname niet het werk twee keer tegen een heilige. En, vastbesloten door te voeren zijn belofte aan Chris, valt hij met een krachtige Galaxian Explosie vernietigt het gehele schip.

Wat zal de toestand van Ursula en Earheart?

Wees Gezellig, Share!