Hoofdstuk 11

nul

Star Traitor

Ate van Ruin, het sterkst onder de Dryaden, staat in Schorpioen Milo, een ridder van goud. Bepaald niet om hem te laten de baarmoeder van de moeder te bereiken, Ate aanvallen hem met zijn Million Haat, het vangen van de ridder in een wirwar van bramen.

Milo bespot de kracht van dryade, die niet veel zegt, maar aten niet beweegt, is het in feite vijf jaar te wachten om wraak te nemen op schorpioen, omdat voorkomen dat de opleving van Eris.

Milo beseft dat ze de oude vrouw die vijf jaar geleden gestopt, zich afvragend hoe heb je verjongen. Ate antwoordde dat het was het kwaad in de wereld te voeden en te versterken, en dankzij de energie van de Eris moeder zal sterker worden samen met de andere Dryaden, waar de plaats van de mannen zal nemen ontzegd op het moment van de mythe door Athena.

Maar Milo lacht weer, zeggen dat, hoewel het vormt superieur te zijn, Ate wordt alleen genomen door zijn lust naar macht. Ate, lastig gevallen, viel hem opnieuw, maar Milo krijgt ontdoen van bramen, zegt dat ook hij is sterker geworden in die vijf jaar, en slaat haar met zijn Scarlett Naald, Antares coming soon!

Elders, Shoko en Mii voel een uitbarsting van de kosmos, en Shoko steeds meer zorgen voor het leven van haar zus.

Ondertussen, de baarmoeder van Eris, kwam Ate, sterven, in een poging om meer energie te verzamelen van Eris, maar Rigel stevig, heeft de Geest niet willen verder dat de moeder en verbrandt met blauwe vlammen, verrassende verzwakken Milo gewoon Came To.

De ridder is het bekende gezicht van Rigel, en herkennen dan als de oude zilveren ridder van Orion, waarvan werd gezegd dat de kracht was gelijk aan die van een ridder van goud.

Milo is verbaasd dat hij ook is bezweken aan de misleidingen van Eris, maar Rigel is niet onder de indruk, hij is er voor een persoonlijke reden en zich niet laten beïnvloeden door iedereen. Dat gezegd hebbende, hij slingert zijn Ignis Fatus, van blauwe vlammen die Milo voorkomen door te geven, vlammen Rigel is klaar om scagliargli als je staking tegen Eris durven.

Hier, beseft hij de ware bedoeling van de voormalige Sint; Rigel niet wilt beveiligen Eris, maar zijn lichaam, gast!

Maar Milo niet schelen, hij is klaar om offers het kwaad vertegenwoordigd door Eris naar beneden te brengen te maken, en zal niet stoppen, zelfs voor Rigel.

Voor de ogen van Shoko, net was gemaakt, staat op het punt een nieuwe strijd tussen ridders, wie zal winnen beginnen?

Wees Gezellig, Share!