Hoofdstuk 2

The Evil Sword of Betrayal

null
Iemand beweegt in de wijk Shinjuku, op zoek naar iemand; zijn koning.

In het station, Aiolia en Shura botsen shots van Lightning Plasma en Excalibur, schrikken de arme Yoshino.

De twee Goud blijft raken elkaar met onbevangen, met Shura die Aiolia precies waar hij wil gaan vraagt ​​de jonge Leo antwoorden die zal gaan naar de bodem, waardoor Shura te nemen aan een oorlog van de Duizend Dagen!

Maar het orakel uil schouder Shura stopt hem, in feite, is niet dat Aiolia met de zwaardvechter moet confronteren, maar de echte vijand is in de wijk Shinjuku.

Shura begrijpt en vraagt ​​Aiolia totdat hij deed duidelijk, Aiolia, kijkt grimmig, zegt dat heeft tot middernacht. Dan vraagt ​​Shura hem om hun strijd uit te stellen, vloeken over Athena dat hij zal terugkeren naar hem toe. Maar de jonge leeuw is niet genoeg, het gaat over haar broer Aiolos die moet zweren, alleen dan zal hem vertrouwen. Shura knikt en zweert op het geheugen van de Boogschutter en dan afscheid eens mitted armor.

Terwijl af te stappen, Shura vraagt ​​de uil als Aiolia tenminste de waarheid kan vertellen. Maar de uil antwoordt dat zij een orakel van Athena en als zodanig moet een geheim blijven.

Koppelen aan de wijk, wordt Shura begroet door nieuwkomer, die bepaalt "zijn koning." Shura is verbaasd en houdt vol dat hij niet de koning van niemand de identiteit van de man te vragen. De man blijft in hem roepen koning, zich te verontschuldigen voor het feit van het hebben van een keer verraden hem, want hij is Lancelot, degene die het zwaard van de verrader Arondight, dat ooit werd gebruikt om de ridders van de ronde tafel doden hanteert!

Lancelot gaat verder met te zeggen dat het nu een gladiator zonder een meester, met als enige doel het versterken van de heilige zwaard, en kan dit alleen doen door het breken van andere heilige zwaarden, totdat het een zal blijven; haar.

Shura begrijpen waar de man wil gaan, en het presenteren als een ridder van Athena weer en het dragen van armor, bereidt zich voor om de uitdaging van de oude krijger welkom.

Lancelot glimlacht, gelukkig te zijn in staat om de oorlog te beginnen, maar Shura staat erop dat hij een heilige is, dus vecht alleen in de naam van de vrede.

Wees Gezellig, Share!