Bonus hoofdstuk kwam tot de release van de aanstaande film in CGI Legend of Sanctuary te vieren, deze acht pagina's anticiperen op de volgende ronde van de hoofdstukken van de Next Dimension verwacht tegen het einde van de zomer

Bonus hoofdstuk

nul

De eed van de Godin

Toch dertiende huis, Saori, begeleid door Shijima, denk aan de vele momenten waarop de vijf protagonisten haar leven gered. Aangezien op het moment van de ontvoering van de Raven Damian, Seiya toen hij viel van een klif met haar om haar te redden, verschijnend als een vallende ster. Niet alleen dat, vele malen zijn ridders die hun leven riskeerden om haar te redden, en Saori weet.

Op dat moment, Shijima is verrast, het hebben van een visie van Saori, hier was nog een kind, volwassene en armor. Saori maar niet per gewicht, en meer dan ooit vastberaden, zegt dat nu zal ze zijn ridders te redden!

Wees Gezellig, Share!