Hoofdstuk 4
Brothers

null

Hoofdstuk 70 in totaal

Deuteros, goud gecoate Armor van Tweeling, ziet de immense kracht en dankzij het, erin slaagt om het wapen Kakalo vernietigen!

Iedereen is verrast door Degel naar een nieuw leven ingeblazen Ema, maar de enige die niet de zorg over dit incident is Aspros, die nog steeds op al uit de verte. Omdat hij weet dat nu het spel zal zwaar worden, als de Genro Mao Ken die heeft behandeld beginnen om een ​​echte impact te maken.

In feite is de look van Kakalo donkerder en zijn lichaam komt een nieuwe energie. Niets ontmoedigd door het verlies van het wapen, Kakalo grijpt wat er nog van over is en gooit het tegen Deuteros, die een nieuwe kracht van binnen krijgt. Dan, voordat hij kan opstaan, Kakalo de watervallen aan het proberen om het wapen in zijn lichaam zinken. Deuteros, onder de indruk, je weet wat er gebeurd met Kakalo dat begint blathering hoofden en de redding van de verloren broer. Dan, in amok, Kakalo ontketent de kracht van vlammen Ares, veegde alles om hem heen.

De arena barstte in vlammen op, waartussen zich een gehavende Ema. De Berserker horen zijn broer praten met koppen te verzamelen, om zichzelf en zijn broer te redden, net zoals ze in het verleden had gedaan. Dan ziet hij het, Kakalo bracht al het Berserker headless arena, op zoek naar een hoofd kan nemen. Ema probeert met hem te praten, hem te vertellen dat hij er gezond en wel, maar Kakalo herkent hem niet, zag in hem alleen maar een hoofd kan nemen.

Deuteros bespaart laatste Ema, die hem vraagt ​​waarom hij een vijand deed hij. Deuteros maar waarschuwt hem over Kakalo; zijn broer, in feite, is niet op zich, maar werd het slachtoffer van een schot dat tot slaaf verboden totdat het een hoofd aan zijn voeten.

Ema bespot hem, als het een hoofd dat nodig heeft om zijn broer te redden zal zijn stilletjes te geven! Deuteros is verbaasd en vraagt ​​waarom Ema blijft de schaduw van zijn broer te zijn. Maar Ema bespot hem weer, hij is licht noch schaduw, mag alleen het leven van zijn broer en nu zal de schuld terug te betalen.

Op dat moment verschijnt Kakalo achter zijn broer, hem te raken in de borst, maar Ema is rustig, en de handhaving van het concept tot un'allibito Deuteros wordt onthoofd voor hen.

Een hoofd werd genomen en de Genro breekt onder de kreten van pijn van Kakalo, die bereikt zijn broer te hebben geëlimineerd.

Tussen de tranen van bloed, Kakalo adressen Deuteros, waaruit blijkt dat het was zijn broer Aspros om de afdichting die hen gevangen genomen en aan hem te bedienen als een marionet aan het leven van Ema te breken. Nu wil hij wraak, te beginnen met de Ridder voor hem!

Maar Deuteros niet intimideren, en hij besloot om een ​​schaduw niet meer, contrasteert de Berserker met een krachtige Galaxian Explosion!

Nog op de boot, Aspros merkt het eind van de Berserker, en merkt dat het nog niet in een positie om optimaal gebruik Strike Evil maken.

Op dat moment verschijnt de wapenrusting van Tweeling voor hem door Degel, die hem van de overwinning Deuteros die vervolgens brak de dimensie waarin ze werden opgesloten op de hoogte en vroeg hem om het pantser terug te brengen, die Degel gemaakt naar aanleiding van de resonantie met de vervoerde zijn harnas.

Aspros, helemaal niet geïntimideerd, is het verwonderlijk dat Degel weet zijn broer, om hem te vragen of hij is een goed mens. Degel deze vraag bevestigend beantwoord, eraan toevoegend dat ook zo als hij is eigenlijk heel verschillend. Dan begroet hem door hem te vertellen dat zodra hij terug van zijn missie zal worden aangekondigd de opvolger van de hogepriester, hem veel succes wensen. Dat gezegd hebbende verdwijnt, waardoor Aspros te lachen om zichzelf.

Arena, een vermoeide Deuteros, merkt twee schedels op de grond naast elkaar, toen Degel benadert hem hem werd meegedeeld dat hij had gedaan wat hij vroeg, benadrukt echter dat het zou zijn voor hem in Armor als gekozen door zelf. Maar Deuteros stelt dat het pantser werd toevertrouwd aan zijn broer en dat hij nog niet heeft verlaten, zich afvragend in zijn hart, dat nu de weg die moet worden afgelegd worden.

Wees Gezellig, Share!