Hoofdstuk 10

nul

Golden Warrior

In de nachtelijke hemel, Mayura merkt twee sterren weg, het realiseren van hun richting; de Tuin van Eden. De vrouw weet dat mythische plaats is en wat het verbergt en vraagt ​​zich af of de winden van het lot is aan het veranderen.

Ondertussen, Shoko wordt wakker in een donkere grot geblokkeerd door vele draden van zijde. Verward, probeert ze te ontsnappen, maar stevig van een man, is Phonos dryade moord. Phonos informeert haar van haar gevangen onder het paleis van Eris en geïnteresseerd in haar als het ooit gebruikt om de geest van zijn moeder te huisvesten.

Shoko, geïrriteerd door hem, probeert hem te raken met Phonos die zijn verbaasd dat je nog kan bewegen binnen zijn Paralyse Zijde, in de veronderstelling dat het is dankzij de bescherming van het doek. Maar de heropleving van de techniek, wordt de doek beschadigd en Shoko begint te voelen zwak. Profiteren van deze, Phonos de smaak, vooruitlopend op de moment waarop hij eet nu dicht bij haar, want dat is wat je wilt doen, eten Shoko!

Een gouden licht houdt hem tegen; Schorpioen Milo is met spoed naar de hulp van Shoko!

Milo is verrast om daar vinden een Saintia, werd in allerijl door het volgen van een spoor van kosmisch denken die hem zou treffen Eris, geen Saintia. Phonos herkent hem, is de man die vijf jaar eerder verhinderde de revival van zijn moeder, Eris, en ook Shoko herinneren hem als de man die haar gered met haar zus.

Blij om potersene wreken, valt Phonos hem, maar Milo blokkeert de aanval met slechts een vinger, de presentatie van zijn Scarlet Needle, die de zenuwcentra aanschaf ondraaglijke pijn beïnvloedt. Phonos begonnen Hem te beschuldigen, maar heeft niet de intentie van overgave, en aanvallen met zijn Gewanhoopte bijten! Maar Milo contrasteert gemakkelijk elimineren van de aanslag met daarop steken.

Verwijderd van de vijand, is Milo zich klaar om te vertrekken, maar Shoko vraagt ​​hem om het te nemen met hem om zijn zus te redden. Milo, integendeel, de intieme vertrekken, omdat hij er op een missie, een missie met als doel het wegnemen van belemmeringen Eris en niet willen!

In de tempel, Ate verzamelt energie uit Eris, wanneer een man om het Phonos nederlaag informeren in de handen van een gouden heilige. Ate is niet verrast door deze, maar reageert met woede toen de man laat zich zorgen over de sterkte van de Golden Knight. Ate dus berispt zijn Ghost Saint, de voormalige Rigel in Orion Silver Saint! Ridder in het ervaren van een overblijfsel van hem, en dan links om te zorgen voor het goud.

Nog steeds in de studeerkamer, Shoko verwelkomt ook Mii, ook kwam ze hem te hulp, maar in plaats van Mii-personages heeft Shoko niet willen dat de plaats te verlaten, maar willen de Golden Knight volgen ongerust, want dat kan leiden tot haar missie volledig te vervullen , dus het doden van haar zus!

Ondertussen, in de tempel, Milo is eindelijk gearriveerd, begroet door Ate, wie zal winnen tussen de twee?

Wees Gezellig, Share!