Hoofdstuk 3
Tranen

nul

Hoofdstuk 69 in totaal

Onder de ogen van allen, Kakalo, Ema's broer, komt tot leven in een werveling van lava, vonken het geluk van zijn jongere broer, zeker, met zijn broer aan zijn zijde, zal het gemakkelijk reden van de ridders hebben.

Maar iets onverwachts gebeurt; Kakalo beïnvloedt verraderlijke broer Ema!

Kakalo hij het deed om hem te straffen om te worden verslagen door een ridder, een prachtige broer die in het leven nooit had gezien hem zo handelen. Evenzo Kakalo ontketent zijn vlammen en zijn wapen het raken van de andere geesten van de Berserker dat het naar de ridders.

Deuteros wordt beïnvloed door de houding van de Berserker, begrijpt niet waarom hij zijn broer, hun broer, die in hem zoveel geloofde raken. Zichzelf herziening in deze gebeurtenissen, Deuteros is nog niet helemaal klaar ontwijken de vurige wapen van Kakalo, wat staat voor hem.

Degel tussenbeide zou komen om haar te redden, maar Ema de tribunes. En wanneer de ruiter vraagt ​​hem waarom hij blijft zijn broer ondanks wat er is gebeurd te beschermen, Ema antwoordt dat hij nog moet leven en dat zal nooit ophouden om hem te volgen.

Kakalo Ondertussen, in de voorkant van Deuteros, bewondert de wilskracht, daarbij verwijzend naar het feit dat hij leefde als een schaduw tot dan en nu erga in de strijd ondanks het feit dat zonder harnas.

Deuteros antwoordt dat hij niet schelen als hij geen pantser, het behagen van de Berserker die zegt dat van nu af aan zal spreken alleen de sterkste en aanvallen met zijn roofzuchtige Lava!

Een rivier van lava raakt iedereen, zelfs Ema, weer de schuld zijn broer voor het feit dat nog niet geslagen.

Degel snelt te hulp Deuteros kwetsbaarder zonder pantser, het creëren van een barrière van ijs. Maar de lava is te sterk, zelfs voor het ijs Degel af waarom nog niet hebben kunnen redden van het Heiligdom geweest. Plotseling begreep: het is Aspros dat heeft afgescheiden van de hele arena brengen in een andere dimensie, waardoor ze alleen aan de machtige Kakalo geconfronteerd.

Aspros, nog op het schip, bevestigde de woorden van Degel, de hele arena te hebben vervoerd in de andere dimensie. En niet alleen geleerd zonder Genro Ken Mao verboden, hij gebruikte het op Kakalo, nieuwsgierig zijn effectiviteit op een spook zoals hij.

Op dat moment, Aspros ziet de wapenen des lichts Gemini aan zijn zijde, is het goede deel van de helm die schreeuwt om Deuteros. Aspros bevat, waaruit blijkt dat het niet waar is dat er geen enkel bewijs voor zijn broer, maar zijn grootste en belangrijkste doel is om los te laten. Plotseling echter een sterker licht straalt van de borst.

Arena, Degel voelt zijn wapenrusting resoneren, dan verbaasd, om te zien de hele wapenrusting van Gemini betreden de arena in slaagt om de afmetingen als gevolg van resonantie met het pantser van Aquarius te winnen.

Dan, tot zijn verbazing, wordt het harnas geplaatst op een Deuteros bevestiging van de ogen van Degel zo waard is om een ​​Golden Knight!

Aspros, kijken naar alles uit de verte, niet verrast, het pantser heeft gehandeld in zijn testament aan de redding van zijn broer, maar voor Aspros is geen probleem, het is eerder het laatste stukje van zijn plan.

Deuteros erkent het dragen van armor die hij bewonderde zijn broer en nu, dankzij het, staat terug van voor Kakalo, het breken van het wapen met een punch!

En "Dit is de kracht van Deuteros beschermd door armor d'Oro, maar Kakalo is altijd onder invloed van Genro en zal niet stoppen tot zijn dood of zijn vijand; hoe het conflict te beëindigen?

Wees Gezellig, Share!