Hoofdstuk 9

Een hart dat weigert op te geven!

nul

Sterke hulp van zijn zus, valt Shoko Eris, maar zijn schot is niet de godin te bereiken. In feite, als Saori en Mii Zij merken, Shoko is nog steeds niet in staat om zijn krachten te beheersen, en faalt dus om een ​​techniek te maken. Eris bespot haar, haar te slaan, lachen om het feit dat zelfs als hij kon toeslaan alleen schade aan het lichaam van zijn zus, zijn ziel niet zou veroorzaken.
Maar Shoko gaf niet op en, rialzatasi en vastbesloten om zijn lot te dwarsbomen, probeert haar weer op. Het schot mist nog kracht en Eris blijft lachen, met het argument dat zelfs als de staking, zou ze vertrekken zonder het nemen van een van Shoko.
De nieuwe aanval Eris wordt echter geblokkeerd door Saori, vastbesloten om niet door werkeloos toezien. Nog steeds van overtuigd dat de menselijke emoties bevatten een grote kracht, Saori is vastbesloten om hen te verdedigen en, in combinatie met Shoko, sporen ze weer bellen met de hulp van zijn zus, nu dat ze haar zullen steunen.
De nieuwe aanval, sterke Kyoko hulp heeft ook het gewenste effect, en het schot gaat rechtstreeks naar de ziel teken van Eris, die bewusteloos valt.
Lijkt te worden gemaakt, en Shoko hoofden reeds door zijn zus, maar uit een donkere draaikolk takken aan de godin impendendo Saintia te nemen te verzamelen; is Ate, met spoed naar de redding van zijn moeder!
Volgens Ate, Eris nog niet volledig gewekt, dus ik was in staat om het te raken. Vastbesloten om haar huis naar haar cv, bedreiging te brengen, echter, Athena, wiens misdaad van de moeder te hebben verwond zal niet ongestraft blijven. Dat gezegd hebbende, Ate met pensioen, maar Shoko niet bereid is zijn zus weer weg en werpt zichzelf op de takken voordat ze verdwijnen in de lucht.
Saori en Mii schrikken, Shoko gevolgd Eris en Ate in de Hof van Eden en Saori weet hoe gevaarlijk het is voor het meisje nog niet in staat om zijn krachten te beheersen. Vastbesloten om haar te redden als zijn saintia, zou Saori willen bereiken, maar de Mii stop. Hij weet dat Saori is verzwakt in de strijd en dat de Galaxian Oorlogen zijn dreigend, dus hij biedt om naar Shoko herstellen, ook als een remedie voor het niet kunnen om iets te doen. En hij zweert op zijn leven die niet zal falen!
Ondertussen, het heiligdom, de Hogepriester is de wedergeboorte van Eris waargenomen en besloten om drie ridders van argendo sturen op patrouille in het Eden Gardens te controleren. Maar in de zaal barst Milo van Scorpio, besloot om de leiding van de missie heeft in zijn jeugd niet aan de heropleving van de Godin tegen te gaan. De priester gaat akkoord, en nu de ridder goud is op weg naar de tempel van onenigheid, wat er zal gebeuren?

Wees Gezellig, Share!