Hoofdstuk 2
De Bad Man Wish

Scans en Vertaling Forum on

nul

Hoofdstuk 68 in totaal

Op het schip waarop deze is verzonden, Aspros terugdenkt aan de visie zichtbaar Pizie: superplie hem in de ogen en bloeddorstige confronteren zijn broer gekleed Golden Armor!

Niet in staat om een ​​dergelijke opvatting te aanvaarden, Aspros geëlimineerd Pizie zonder berouw, want wetende dat het pantser van Gemini hem heeft gekozen, en heeft geen reden om af te wijken van de ingeslagen weg dus.

Ondertussen werden de Berserker Arena onthoofde geesten wakker geanimeerde dood. En terwijl Degel herken ze af wie in staat om het zegel te verbreken was, Deuteros waarnemen een vaag spoor van de kosmos, dat zijn vermoedens versterkt.

Plotseling, een enorme explosie overweldigt hen, ze te raken met zijn vlammen. Degel staat op sterke bescherming Armor, maar Deuteros niet op dezelfde manier beschermd, liep ernstige brandwonden.

Onder de kreten van de Berserker, staat een man, gekleed in harnas en met een zak vol met hoofden op hun schouders, biedt het voor een gouden munt.

Van het uiterlijk en door de kreten van anderen, Degel begrijpen wie het is: het is Jamadhar van Ema, die met zijn oudere broer Kokalo van Buhj was de trots van het regiment van Ares Flame!

Blij om te worden erkend, Ema lanceert hun hoofden infuocandole, gericht op Deuteros, nauwelijks staande voor brandwonden. Maar de hoofden uitkristalliseren alvorens de teken: het was Degel chen hem beschermd, verrassen hem nog verdachte in de verdwijning van Pizie. Maar Degel herhaalt dat hij gelooft onschuldig, en hoewel nog steeds willen dat de informatie aan hem, op dat moment dat hij verkiest om te vechten aan zijn zijde.

Maar Ema heeft geen tijd te geven, steken met de vlammen van eerdere tegengegaan door bevriezing Schild van de ridder van Waterman. Tot verbazing van Degel echter zijn ijs heeft de slechtste, omdat de vlammen zijn Ema geef hem zijn god Ares en geen ijs kan ze stoppen! Zijn tweede aanval wordt echter belemmerd door Deuteros, die te hulp Degel gehaast, getroffen door het feit dat hem vertrouwd. En, hoewel je nog steeds niet wilt informatie over de Pizie geven, is bereid te vechten aan zijn zijde om een ​​nieuw pad te geven in zijn leven, die het scheiden van dat van zijn broer Aspros.

Deze woorden slaan Ema, die hem de schuld geeft van die willen ontsnappen aan zijn oudere broer, iets wat hij nooit zou doen bewegen. In feite, herinneren hoe lang geleden dat hij werd gedwongen om te vechten in een arena op leven en dood en hoe hij was gered door zijn oudere broer Kokalo, met wie hij sindsdien bleven vechten onder auspiciën van Ares die elkaar beschermen. Om dit de Ridders van Athena niet kan vergeven hem voor zijn ogen onthoofd!

Nog meer geanimeerd dan voorheen, Ema aanvallen met dezelfde vlammen die Degel, de Crematie Storm hebben gedwarsboomd!

Maar de vlammen hadden hun bestemming niet bereiken: een vervormde dimensie, in feite, heeft verspreid beschermen Deuteros. Degel erkent het is de andere dimensie, en herkent ook de volgende aanval, de Galaxian Explosion, die verslaat Deuteros Ema en verdienen erkenning in de ogen van Degel waardig Armor van Gemini zijn.

Maar de laatste aanval van Deuteros wordt tegengehouden door een nieuwkomer; wordt Kokalo, wiens hoofd is weer verbonden met het lichaam, vastbesloten om zijn jongere broer te verdedigen opnieuw!

Wees Gezellig, Share!