Hoofdstuk 8

Scans en Vertaling Forum on

null

Bijeenkomst

Mii is vastbesloten om elke bedreiging Saori confronteren en aanvallen van de nieuwkomer met zijn roundhouseschop Angel Splash! Maar Emony heeft de aanval vermeden en de onthulling van zijn blad, de wapenrusting van Dryadi rood als bloed, ziet eruit als Emony van Malice, val dan met zijn Nightmare Scheme!

Honderden vlinders rond het lichaam van de Mii, maar zijn niet de vlinders, ze zijn eigenlijk lobelia, bloemen die wortel op zijn lichaam wat resulteert in droge energieën hebben genomen. Terwijl Mii begint aan de gevolgen van zijn beroerte krijgt, Emony bespot haar te vertrouwen Athena, een godin zo zwak lijden nachtmerries. Deze shakes Mii, vastbesloten om Saori, verdedigen die, hoewel een van zijn zwakke punten, waardoor het zijn allemaal menselijke liefde te beschermen. Met dit in het achterhoofd, breekt de aanval Emony en slaat haar met haar Heaven Maelstrom!

Ondertussen, Jabu versloeg Toki en gaat het af als het niet voor de tussenkomst van Saori die, verheugd over de jongen sterven in zijn armen, verontschuldigde zich voor het lijden dat hij moest doorstaan. Meer vreedzame, Toki afgaat in zijn armen, terwijl zijn lichaam wordt gedoofd in tientallen bloemen. Mii, gewoon komen, legt uit dat er sneeuwklokjes, en dat in de taal van bloemen hoop betekenen. Saori, in feite, die doet denken aan de honderd jongens gestuurd door zijn grootvader aan een heilige, en het feit dat velen van hen, met inbegrip van het lijden, kon het niet helpen, maar vasthouden aan hoop, maar door de zaden van Eris, zelfs een kleine zwakte geworden kunnen ze het land in zijn handen als de armen Toki en dit staat niet toe dat!

Maar een stem bespot de lucht; Eris is, ontwaakt in het lichaam van Kyoko!

Eris Athena bespot voor zijn zwakte, wanneer verzegeld in gouden appel in haar hand het beperken van de melkweg herinneren. Maar nu is het terug, herinnerde aan de chaotische tijdperk van mannen, klaar om te domineren op hun zwakheden. Jabu probeert haar tegen te houden, maar wordt snel door de godin, die vervolgens doet hetzelfde met Saori dat, omdat het nog niet volledig ontwaakt, kan niet tegen zijn macht bracht. Eris dus van plan om haar een gevangene in haar tempel, het consumeren van zijn energie dankzij de gouden appel.

Vanuit de lucht komt echter als steun onverwachte meteoor; Shoko is er gekatapulteerd door Mayura die het gevaar voor Athena waargenomen! Shoko is nog niet voltooid zijn leertijd, maar is nu weer voor haar zus, die eigendom zijn van Eris die niet herkennen. Maar de bijeenkomst geeft onverwachte vruchten, de totem van Equuleus, in feite, resoneren met de kosmos van Kyoko, die ontwaken tegengestelde Eris, lijkt het niet helemaal wakker.

Uit het diepst van zijn ziel, Kyoko moedigt haar zus om te vechten en, dankzij de kosmos, het helpt om te dragen voor de eerste keer op het pantser van Equuleus!

Verzwakt, Eris loopt, terwijl Kyoko blijft zijn zus, die, begrip, belooft beschermen Athena te moedigen!

Wees Gezellig, Share!