Hoofdstuk 7

Scans en dialogen op het Forum
nul

Ondeugd en Deugd

Saori heeft een droom over zijn verleden leven als Athena, die op de ridders regeerde in het heiligdom, maar in deze droom binnendringt Eris, wat suggereert dat het zinloos is om de mensen te waarschuwen, omdat ze altijd in conflict, dan kunnen we net zo goed genieten van de show uit de hemel. Saori antwoordt dat ze altijd zal vechten samen met hen, maar Eris bespot haar, want in feite zijn handen druipend van het bloed van de dode ridders voor haar.

Saori ontwaakt uit de nachtmerrie, uitgeput en nadenkend over zijn lot.

Elders, Shoko is nog steeds gevangene van de zaden van het kwaad in bloei dankzij zijn wensen. Mayura, om haar te stoppen, slaat haar met zijn techniek Hisen Hajakuchôsen, waarmee bezweert het kwaad. Maar, als gevolg van zijn lot, Shoko kan uiteindelijk toch ten prooi aan het kwaad gevangen haar in Bangôsenseki, een rots zegel van het kwaad.

Binnen Shoko lijdt, zich afvragend waarom ze niet verlangens kunnen hebben, hier de schedels begroeten elkaar, omdat zij herkennen het als een boze geest met hun leeftijdgenoten. Shoko is er, en het onthouden van het offer van zijn zus, realiseert hij zich dat zijn lot niet is geschreven, en ze zal het doen. Met deze gevoelens in zijn hart, veegt boze geesten en krijgt ontdoen van de rots.

Mayura feliciteert haar voor het zijn in staat om een ​​van de kosmos te gebruiken, dit is omdat je wilt omzetten in positieve overtuiging, kan dat mannen geven een grote macht. Inclusief deze, zelfs voor Mayura Shoko kan zijn eigen lot te keren en helpen je het doet!

Een villa Kido Saori Mii maakt het uit wie ziet erg moe, met de vraag of het nu voor de voorbereidingen van de komende Galaxian Wars, maar Saori reageert niet.

Buiten de kleine Emony merkt Saori, de wil om de gezworen vijand van zijn moeder te zien. Niet overweegt het een groot gevaar besluit om de tijd te doden door het spelen van een beetje 'met haar, dankzij een zaad van het kwaad dat is ongeveer om te bloeien.

Bij de ingang van de villa, Jabu stopte een man die werd betreden, erkennen hem als Toki, een van de honderd kinderen die net als hij werden gestuurd over de hele wereld om ridders te worden. Jabu begroet hem gelukkig om hem te zien en vroeg hem waar hij armor. Maar Toki heeft geen armor, en vol van haat voor de stichting, zodat het deed lijden omgezet naar de godin Eris herboren als zijn geest!

Jabu, dan viel hem om zich te verdedigen, maar Toki opstaat gemakkelijk, te zeggen dat hij een hogere macht dan die van een heilige had verkregen.

Ondertussen Emony u geniet van de show, toen achter hem verschijnt Mii die ontdekt. Emony niet opgewonden naar zichzelf vinden tegen een meid, maar Mii pronkt met zijn harnas klaar om te vechten uit alle macht!

Wees Gezellig, Share!