Hoofdstuk 4
The Promise

Scans Vul het Forum

null

Hoofdstuk 66 in totaal

Sisyphus is voor zijn broer Ilias Leeuw, de sterkste en meest gerespecteerde Ridder van het Heiligdom met het voorstel om alles wat met pensioen gaan in een afgelegen en rustig te verlaten.

Sisyphus kan het niet geloven: zijn broer, en zijn leraar, kan geen dergelijke voorstellen te maken. Geloven een andere illusie van Alkhes valt hem aan, maar Ilias afstoot gemakkelijk de aanval met zijn Plasma, het gooien van de jonge boogschutter op de grond.

Nu Sisyphus heeft de zekerheid dat dit is zijn broer, maar weigert zijn uitnodiging willen ten koste van alles om anderen te beschermen, maar Ilias niet mee eens. Hij zag zijn orakel waarvoor Sisyphus verliest zichzelf verraden van het Heiligdom en is niet bereid om het te accepteren. Maar merkt op dat zijn broer niet wil hem met een krachtige Lightning Kroon dat ook verwoest het bos te volgen.

Sisyphus het belegd wordt en voelt dat zijn eigen harnas werd verwonde ziel: dat is de kracht van de Ilias dat de natuur zich zal buigen voor hem. Zelfs Alkhes ziet in de verte, de schuld te geven Leeuw voor het niet in staat om hun gevoelens te uiten.

Ilias, wederom op een Sisyphus, vertelt hem om hem te volgen waardoor het heiligdom, maar Sisyphus niet willen opgeven; een belofte gedaan om Aspros en Rasgado, en is van plan om de toekomst samen op te bouwen met hen! Met deze belofte in mijn hart, lanceert Chiron's Light Impulse op volle kracht, maar tot zijn grote verbazing, Ilias wandelingen onder ons alsof er niets was gebeurd.

Het beschuldigen van hem voor zijn keuze, Ilias ontketent de kracht van zijn Achtste Vista, het gooien van de geesten van het bos van Sisyphus dilaniandogli armor. Sisyphus ze lijden, maar het is niet van plan om toe te geven, en het zien van een manier zoals hij met zijn donkere alter ego, de overname door haar broer aanvallen had gedaan. Tot zijn grote verbazing echter Ilias spugen bloed uit zijn mond, en niet voor een klap.

Opgewonden, Sisyphus vroeg waarom zijn broer, die reageert door te zeggen dat je tuberculose. Zijn lot is al geschreven, heeft zijn zoektocht om de zintuigen te overwinnen woog op zijn lichaam tot het punt van ziek en de meeste al jaren niet meer blijven. Maar de aarde heeft gezegd dat hij zal terugkeren in een andere vorm, en het is een Sisyphus die wil vertrouwen op de nieuwe zelf, en het is voor dit doel, dat hem op de proef gesteld.

Sisyphus is in tranen, niet in staat om het lot van zijn broer te aanvaarden, maar Alkhes, gewoon komen, belooft te zorgen voor hem en complimenteerde nemen voor de test geslaagd, geeft ons het manuscript met een orakel, dat gunstig is voor de Heilige Oorlog zal zijn . Sisyphus accepteert hem en vroeg of zijn toekomst helder zal zijn, de Pythia antwoordde dat de toekomst is een vertakking van de gebeurtenissen die afhankelijk is van onze acties en dat zal hij met zijn beslissing om het te schrijven. Zich bewust van deze, Sisyphus maakt een nieuwe belofte aan zijn broer, dat is, om te zorgen voor zijn erfgenaam te nemen, en om hen te begeleiden naar de toekomst.

Terug in het heiligdom, het blijkt dat het orakel geeft een klein Italiaans stadje, dat je niet de betekenis van meer dan tien jaar te begrijpen. In dezelfde periode, terwijl Sisyphus is in het gezelschap van Rasgado, voelt zijn harnas ring; is het pantser Leone om te bellen!

En terwijl Rasgado begrijpt dat de kleine Regulus is nog in leven, Sisyphus snelt te trachten haar belofte te vervullen!

Wees Gezellig, Share!