Hoofdstuk 6

Discussie over het Forum

nul

Seeds of Evil

Shoko wakker, verward, in een grot, in het gezelschap van Mirai en Shinato die hun leraar presenteren; Mayura.

Mayura was een heilige, maar om onbekende redenen wordt nu gereduceerd tot een groente in een rolstoel, te kunnen spreken alleen door de kosmos door het te gebruiken als een fazant.

Mayura Shoko vraagt ​​waarom hij wil een Santia worden, en wanneer hij ontdekt dat het alleen te redden zijn zus waarschuwt haar over de kracht van het verlangen. De renners volgen niet persoonlijke belangen, maar het algemeen belang, in de meeste verlangens kan leiden tot hebzucht en boosaardigheid aan, waarin het meisje is gekoppeld vanwege de godin van de tweedracht.

Ondertussen, in een tempel, Ate merkt Kyoko, opgesloten in een grote boom te wachten op het ontwaken van Eris in haar.

Zijn zusje Emony de haltes klagen over te hoeven wachten op het ontwaken van de moeder voordat ze in actie. Zijn broer Phonos stemt, voorstellen om te zorgen voor de renners geleden als een geschenk voor het ontwaken van de moeder. Maar Ate is een andere mening, weten dat Athena is ver van het heiligdom op dat moment bestuurd door een verrader, en hij weet dat binnenkort een interne oorlog zal schudden de gelederen van de ridders, en dan pas ingrijpen.

Eens met deze, de drie wonen de ontplooiing van de zaden van het kwaad van de boom en de hele wereld om nieuwe conflicten te genereren.

Bij het heiligdom Milo Scorpion getuige van de val van de zaden op de wereld, en met hem Aiolia, en beiden zien het gevaar, maar ze weten dat ze niet kunnen bewegen zonder een bevel van de Hogepriester die moeilijk te krijgen.

Saori Mii en ook de zaden vallen, begrijpen wat ze betekenen. En Mii, in aanvulling op deze zorg, ook hun bezorgdheid geuit dat zijn vriendin Katya, die niet te traceren zijn.

Ondertussen, Shoko en de anderen gaat eten, wanneer een van die semi raakt Shoko animeren zijn duistere verlangens naar de wapenen te dragen om de macht om Kyoko slaan. Mayura hoort en stopt haar, waarschuwt haar dat als ze probeert de heilige armor corroderen met zijn boosheid, zullen worden gedwongen om te gaan.

Wees Gezellig, Share!