Hoofdstuk 68

Scans en dialogen op het Forum

nul

De Emissaries

Op de zevende, Dohko verwerpt aanvallen Tenma en Shun, vastbesloten niet te zijn schreden terug te keren, maar iets anders gaat storen hem. In zijn huis kwam, in feite, een slang, en de ruiter begrijpt wat het betekent; Suikyo angsten zijn uitgekomen en hij weet niet wat nu te doen!

Ondertussen Ikki gaat samen met de vijfde Death Toll, nog steeds verstrikt in een bal en genoten van het verblijf in die staat. Zelfs in hun manier binnendringt een slang, achteloos verwijderd uit de Phoenix, onder de angst voor kanker, wie weet wat dat wordt vertegenwoordigd.

Maar Ikki niet schelen en wordt gepresenteerd aan Kaiser, de keeper van de Vijfde Huis, schrikken haar leeuw Goldie.

In eerste instantie, in de tussentijd, Shion voelt dat er iets gebeurt en, in feite, een slang is ook aanwezig voor hem. Hij is een afgezant van de Golden Knight Ophiuchus, op het punt om terug te keren naar Athena's hoofd te nemen en neemt de hulp van de Ram, die verwerpt met verontwaardiging. Maar de slang erop, omdat de ridder van Ophiuchus is een god zo veel als Athena en stopt bij niets!

Wees Gezellig, Share!