Hoofdstuk 66

nul

De gruwelijke marteling van kanker!

Death Toll niet in staat is om te bewegen, heeft een draad van Cosmic Marionation Vermeer bleef verbonden aan de nek, waardoor hij het hof van de kist waarin hij was opgesloten ontruimen.

Vermeer, nu vrij, is woedend op de poging van misleiding van de kant van de bestuurder en, vastbesloten om hem te betalen, martelt hem met de Kosmische Marionation Change, martelen hem in een dodelijk ballet waar de ledematen van de armen Cancer draai op zichzelf waardoor pijn afschuwelijk.

Ondertussen, de zevende, Shun onthult de locatie om Dohko, die begrijpt dat is een aanvulling op Shiryu, het openbaren van de ruiter de komst van zijn metgezellen. Maar ondanks de schaal die u vindt in het recht, is niet van plan om terug te komen op zijn beslissing om te verraden Athena, zodat Tenma besluit om hem uit te dagen.

In de Mond van Hades, Death Toll zich in een gedraaide wirwar van ledematen en botten onthulling van zijn geheim. Vermeer bespot hem in de deur om te ontdekken dat een pruik (!) Dat de berijder wil het terug om waardig te sterven. Maar de rechter wilde niet het hem te geven en bereidt zich voor om het hoofd 180 graden draaien als de laatste uitvoering. Maar iets is mengen in de techniek van de Griffon, is een draad die niet reageert op de rechter, maar aan een ander individu is Ikki van Phoenix, terug naar de monding van Hades in hulp van de Golden Knight!

Wees Gezellig, Share!