Hoofdstuk 65

nul

Begrafenis Optocht

Ikki wakker in het huis van kanker, verrast. Blijkbaar dodental is alleen deed alsof hij naar een andere dimensie, in plaats van het verzenden van het terug naar de Vierde Huis, en de Phoenix realiseert zich dat de ridder heeft gedaan om hem te redden van Gryphon.

Ondertussen, in de Mond van Hades, Death Toll wacht op een reactie van de rechter, maar benadert Omerta sluiten met een kick. De rechter is in feite bewust van het feit dat de ridder werd gevonden opgesloten in een kist en vraagt ​​dat zijn bedoelingen waren.

Kanker dan klagen dat ze net was rust in een van de kisten hij gebouwd heeft, te vragen wat kwaad was. De rechter haalt zijn schouders op, geïrriteerd door zijn houding en dringt er bij hem om hem te begeleiden naar de 12 huizen, maar Death Toll stopt. Onder de gelederen van de doden, in feite, iemand die verbaasd was zag hij; Suikyo!

Terwijl Kanker wordt verplaatst naar dood vinden, Vermeer bespot hem, nooit in zijn verraad te hebben geloofd, hij is blij dat hij stierf in de handen van zijn oude kameraden, een ellendig einde hem waardig.

Bij deze woorden, de Cancer woedend, met het argument dat Vermeer niet begrijpen van de ware gevoelens van Suikyo, een echte man als de rechter zal nooit!

Nu de rechter is om boos, zo veel beloven wraak, maar in plaats daarvan viel in de val van de ruiter, die Omerta heropend verklaren van zijn bijzondere bevoegdheden, terwijl de rechter in binnen wordt gezogen.

Gelukkig de schuld met Suikyo te hebben terugbetaald, Death Toll weg gaat, maar iets houdt hem terug; is een koord bevestigd aan zijn nek van Omerta. Hoe zal de ridder te slaan?

Wees Gezellig, Share!