Hoofdstuk 3
Boog en Rope

Discussie over het Forum

nul

Hoofdstuk 65 Totaal

De Oracle vertelt Sisyphus dat als hij wil de manuscripten van de toekomst te lezen moeten eerst verslaan zijn donkere kant, juist geboren uit de manuscripten die zullen worden Boogschutter zich te mengen in de plannen van Athena, haar en haar metgezellen pijn, en tenslotte gaf tot het kwade.

Sisyphus kan het niet geloven, maar hebben niet de tijd te weerleggen de Oracle, zoals de Dark Archer hem aanvalt met zijn pijlen van de duisternis. Relentless, Boogschutter blijft raken zonder dat een moment van adem, maar Sisyphus wil niet geloven dat hij vertegenwoordigt de toekomst en viel hem aan met zijn Chiron Light Impulse!

De aanval lijkt effect en Sisyphus hebben, door het geloof in zijn metgezellen, leidt hij de Oracle klaar om het te ontkennen, maar de Boogschutter wordt opnieuw gepresenteerd in the Dark voor beschuldigen hem voor zijn zwakheid te wijten all'affidarsi altijd aan anderen. Dit gezegd hebbende hij rails tegen de donkere versie van Chiron.

Sisyphus, belegd door de klap, herinnert toen hij voor het eerst het ontdekken zijn halfbroer Ilias zijn. Tegelijkertijd, bij een aanval op de Black Saint, Sisyphus zou de hulp van een aantal van zijn vrienden gevangen door de brand, te zwak om weg te trekken, maar besloot om hen te beschermen, was gered uit de macht van de Ilias. Op dat moment werd geboren in hem het verlangen om kracht te krijgen van Knight te beschermen allen die hem dierbaar waren.

Gesterkt door deze terugroepactie, Sisyphus gezichten weer zijn donkere kant, die nog steeds beschuldigt hem voor zijn twijfels en bedreigt hem met de zwarte pijl van de Boogschutter. Sisyphus reageert met de gouden pijl, maar aarzelt uit angst voor niet slagen. Een stem roept hem om zijn eigen weg te zoeken niet met de ogen, maar met de ziel, op zoek naar zijn pad te volgen. Sisyphus, sloot zijn ogen, ziet hij het, een pad onderbroken door zijn teamgenoten, en zich ervan bewust dat het pad dat hij heeft gekozen is niet moeilijk niet terug te houden, uit angst dat de ander zou kunnen zijn met Boogschutter voor hem. Sterker dan dat, slingert hij de pijl het verslaan van de duistere Boogschutter, die gecomplimenteerd voor zijn wilskracht.

Sisyphus, maar hebben niet de tijd om ervan te genieten, want Ilias, de auteur van het item dat heeft aangespoord, de tribunes voordat u de laatste vraag; Boogschutter zou klaar om hun armor te verlaten terug te trekken naar een rustige plek met hem zijn?

Wees Gezellig, Share!