Hoofdstuk 5

null

De berg Togakushi

Mii zwaait Shoko, besloten om te vertrekken naar een Saintia geworden. Mii Togakushi stuurt het naar de berg, waar hij is een meester van de heilige en waarschuwingen; het pad naar uitgegroeid tot een ridder is zeer hard en potentieel dodelijke, meer meestal duurt het vijf jaar om een ​​te worden, terwijl Shoko zal hebben om het te doen in een mum van tijd. Maar het meisje is bepalend en niet naar beneden, zwaaien glimlachen Mii, die nog steeds worden betrokken voor haar.

Shoko komen op de berg, het voelen van de rust die er heerst en klagen over het gewicht van de borst harnas, belast met de taak van Saori om het te verdienen. Tijdens de reis wordt verrast door twee jongens, Mirai en Shinato, studenten van de docent die de doorgang blokkeren. Blijkbaar is de leraar niet ridders vormen en de jongens niet begrijpen hoe kan ze, geen heilige, bezitten een schatkist. Shoko onthult dat het was Saori, dat Athena gaf het aan hem. Maar de kinderen niet geloven, Athena is het Heiligdom en Saori herkennen dit niet als zodanig, zodat de aanval het wegnemen van de kist. Maar Shoko klimt de trap op die zij hebben gegooid, vastbesloten om terug te nemen wat zijn!

Saori ondertussen, ontvangt Jabu, die net terug van Algerije waar hij de borst van de Eenhoorn, klaar om zijn vaardigheden in de komende Galaxian Wars zien!

Zelfs Mii, die kwam, Saori ontmoet hem en vraagt ​​of hij is een van de honderd kinderen de hele wereld verstuurd. Saori knikt, dan onthullen dat er meldingen van negentig van hen, dan wanneer de Mii op de hoogte van het vertrek van Shoko, zorgt ze ook voor haar veiligheid, gezien de enorme problemen in het worden van een ridder. Maar zou het verzoek van het meisje niet weigeren, omdat ze hoorde dat kwam uit het hart, en dit kan niet Saori menselijkheid te ontkennen.

Ondertussen, aan de voet van de berg, Shoko vergelijkt met Mirai, die vastbesloten is om de kist het ontkennen van de passage te verwijderen. Het meisje gaf niet op, ondanks komen weer ondermijnd uit door de schoten van de twee jongens.

Meer over, de tempel, en Mirai Shinato brachten ze een schatkist van Equuleus, zich afvragend of ze hebben niet overdreven met het meisje, maar Shinato wordt niet bezorgd, hoe zwak dan is van de kosmos in haar gehoord, en het is zeker niet haar hebben gedood terwijl nog steeds af hoe hij een schatkist zou kunnen hebben.

Tot hun grote verbazing heeft Shoko naar de tempel, hoewel prostaat van wonden en, nog meer verrassend, komt hun leraar, besloten om een ​​kans om het meisje te geven. Shoko in staat zijn om een ​​saintia worden?

Wees Gezellig, Share!