Uitgerold thuis, vatten we hier de hoofdstukken over het laatste deel van Next, eraan te herinneren dat in Italië heeft net volume 5 bewerkt door J Pop.
nul

Overzicht


nul
We waren vertrokken met Hyoga en Shiryu gewrichten in het verleden, met de draak onmiddellijk geconfronteerd met de jongere versie van zijn leraar en de openbaring van de dertiende ridder goud Ophiuchus. Tijdens het duel tussen Shijima en Carinale de dertiende, we krijgen de basis van deze ridder op het moment van mythen, was er een dertiende ridder goud door de grootmachten, zijn macht was zo groot dat hij kwam tot de goden, die, voor trotseren In reactie daarop heeft de verslagen waardoor elk spoor van hem in het verhaal als in de sterren.
Terwijl in deze Marin kijkt een bezeten Shaina beheren om het te verslaan in het verleden Dohko laat uw aspirant-student buiten de zevende huis alleen om zichzelf te vinden tegen een nu-gehavende Suikyo, maar toch besloten om Athena's het hoofd te nemen, zelfs als dat betekende dat het doden van de 'vriend van een tijd!

Ondertussen Tenma en Shun kwam tot de zesde huis, waar ze worden tegengehouden door zijn afweermechanisme, verschijnt de geest van Shijima om ze te negeren in de wereld van stilte, maar onverwachts tot hen komt een helpende hand, de geest van Shaka, uitgegeven vanaf zijn bloed aanwezig nell'armatura Andromeda!

nul
Verbaasd over de komst van de Golden Knight ook in staat om de dood te overstijgen, de twee bronzen kan echter niet verzetten tegen Shijima echter dat aanvallen zijn toekomstige opvolger. Shaka reageert met zijn eigen Tembu Horin, waardoor een vreselijke explosie. Beide ridders van de maagd gebruik maken van de meeste van hun bevoegdheden, Shijima, het openen van zijn mond en ogen Shaka. Hun bevoegdheden uitgaan Ungyo, het geluid van het eind van het heelal en de Agyo, de geboorte van het universum, het creëren van iets wat lijkt op de Big Bang die geboorte gaf aan het universum.
Shun probeert een einde te maken aan de strijd zetten zich in het midden, en werd erkend door de mond van Shaka, als opvolger van het doek van de Maagd. Shijima stopt de aanval, overtuigd van de goedheid van de indringers en prijst zijn opvolger voor zijn ongelooflijke kracht.

nul
De aanval, echter, heeft de ruiter verzwakt op de dertiende, die nu aan de genade van de ridder van de vis. Ondertussen, de zevende, de strijd woedt tussen Garuda en Weegschaal, met Dohko die de slagen van zijn nu uitgeput van de eerdere gevechten kan weerstaan. Dohko herinnert zich de momenten doorgebracht met zijn vriend op het moment van de opleiding en kan nog steeds niet begrijpen waarom het naar de kant van Hades. Suikyo, echter, is niet in de stemming om te praten en ontketent zijn meest krachtige techniek botsen met de Honderd Draken van de Weegschaal! nul Ondertussen, de priester leidt de kardinaal met de hoofden van Shijima en kardinaal, maar het is gewoon een truc waarbij de rijder die rushes viel terug tot de dertiende, waar Shijima wakker in het gezelschap van een kind, is Athena, succes voor een deel terug te draaien de grap van Chronos en nu klaar om haar missie te vervullen!

nul De twee worden geblokkeerd door de ridder van de vis, die, zelfs in de voorkant van Athena weigert te erkennen aanvallen. Maar Saori afstoot gemakkelijk zijn aanvallen met Shijima hem te verslaan en op weg naar de uitgang.
Ondertussen, het zesde huis, Shun en Tenma zijn hersteld vinden het doek Cup en op weg naar de zevende, waar een nieuwe scène staat voor hen, Dohko die een gedicht zingt de gevallen kameraad. Suikyo is dood!

Wees Gezellig, Share!