Hoofdstuk 64

Discussie over het Forum

nul

Shabadabada (....)

Vermeer Griffin en zijn gastheren zijn voorsprong op de twee heilige, en Kanker weet al wat te doen; veranderen kanten weer doorgeven aan de kant van Hades!

Ikki is geschokt en niet de uitleg van kanker die liever aan de kant van de sterkste, zo is klaar om het spook gezicht, gemakkelijk uitroeien van zes in de nasleep van het hof te accepteren. Vermeer is verbaasd door de kracht van de rijder, maar gelooft hem niet als hij zegt dat hij is uit de toekomst en gevangen hem in zijn Cosmic Marionation klaar om zijn nek te breken! Maar Death Toll binnendringt, op zoek te gaan met de Ridder als een test van loyaliteit en stuur het naar een andere dimensie met zijn schot, Shabadabada ...

Vermeer is tevreden en beval hem te begeleiden naar de twaalf huizen van kanker. Death Toll toestemming voor vraagt ​​ons om te oordelen wat moet de kist Omerta .... de rechter zal in de val?

Wees Gezellig, Share!