Hoofdstuk 63

Scans en Vertaling Forum voor Integrale

Dodelijke strijd in de onderwereld

Death Toll, geïrriteerd door de aanwezigheid van Ikki, want erg druk, laat gaan verrassen de feniks. Op de vraag waarom hij Ikki passeren zo gemakkelijk, Death Toll antwoorden te worden betrokken en het niet herkennen als een vijand. Niet willen worden in schuld aan hem, biedt Ikki te helpen dragen zijn kist in Hades ...

Hier de twee lead vele doodskisten, heeft Kreeft voorbereid voor het schrikbeeld dat veel proberen na het verdwijnen van de barrière van Athena te krijgen. In feite, sommige spook Death Toll hen aan te vallen en gevangen hen in zijn blote, al snel geholpen door Ikki.

Ondertussen, de zevende, Tenma probeert te redeneren met Dohko, die slaat hem heftig weigeren op te geven het idee van verraad, zolang Shun niet de para is van voor.

Zelfs Hades, Kreeft wil de Phoenix steun bedanken en dan verder met te zeggen dat ze nog steeds nodig, want nu is het de beurt van de beste troepen van de onderwereld onder leiding van een van hun reus, Vermeer van de Griffon!

Wees Gezellig, Share!