Hoofdstuk 62

Compleet hoofdstuk over Forum

null

De norm van rebellie

Shun en Tenma bereikt de zevende huis, waar ze een Dohko in tranen houdt het lijk van Suikyo armen. Tenma terwijl ook rouwt om de dood van zijn meester, de toga van Garuda verlaat zijn lichaam, zodat op grond van bepaling van Dohko, Tenma kunnen kleden hem met zijn echte pantser, de Cup!

In het kasteel van Hades, Vermeer en Pandora hebben de bevestiging van de dood van Suikyo met de komst van de toga van Garuda. Opmerkend dat Pandora bestellingen Vermeer naar het heiligdom met zijn troepen aan te vallen. Ondertussen, de zevende, Dohko beweert de gevoelens van zijn vriend te hebben waargenomen en hij is klaar om in zijn voetsporen. Zich ontdoen van zijn harnas, zei te verraden Athena en het heiligdom, omdat, als het pantser van de schaal laat zien, nu het heiligdom is niet meer in balans is op rechtvaardigheid, maar op de kracht, daarom verraden andere rijders.

Intussen is de vierde, een nieuwe bezoeker komt aan zijn voogd; Phoenix Ikki is!

Wees Gezellig, Share!