Deze maand, het tijdschrift dell'Akita, Champion Red, hebben de vieringen verbruikt voor de veertigste verjaardag van de carrière van Saint Seiya van zijn vader. Voor de gelegenheid werd gestart met een nieuwe manga "Kurumada Suikoden - Hero of Heroes" een crossover met de protagonisten van de bekendste werken van mangaka, samen met twee speciale hoofdstukken van de spin-off van de meest bekende, of Episode G en Lost Canvas, waarin daar gaan we in het kort samen te vatten.
nullnull

Verloren Canvas

We zijn op een moment vóór het vertrek van het leger voor Jamir, waar Aiakos en zijn horden vielen de heilige in de verdediging van het Schip van de Hoop. Tenma rushes van Sasha, aansporen dat het zo snel mogelijk te verlaten, maar ze blijft hangen kijken naar het heiligdom, af wanneer ze hem weer kan zien. Dit begrepen, Tenma vertraagt, op zoek naar haar en het onthouden van alle verleden momenten van de kindertijd waarin beide vochten voor wat ze dacht dat goed was. En ik ben klaar om het opnieuw te doen, dit keer om Aaron te redden, koste wat het kost!

Episode G

Lythos angstig wacht op de terugkeer naar huis van de Vijfde Aiolia, die de snack heeft voorbereid. De ridder verschijnt plotseling het proeven en het stellen van de andere. De reden hiervoor, en de afwezigheid ervan is een missie die net is toegewezen; moeten gaan naar Japan om te zorgen voor een aantal renners die in het Heiligdom rebelleerden ...

Wees Gezellig, Share!