Hier presenteren we de nieuwe manga universum van ridders, Saintia Sho. Gepubliceerd op Kampioen Red, in plaats van afgewerkte Episode G, wordt ondertekend door de mangaka Chimaki Kouri, reeds de auteur van een serie Gundam. De serie gaat over Shoko, Saintia van Equuleus (pony) en zijn strijd tegen Eris.

Proloog

nul
Bij het heiligdom plaatsvinden indringers, de Dryaden staan ​​ten dienste van Eris, de godin van de tweedracht, die profiteren van de verzwakking van de verdediging van het heiligdom na het verraad van Saga, aanslag op het leven van Athena. Sterker nog, ze hebben makkelijk reden van de soldaten van de wacht, maar hun hulp komt er een nieuwe vechter, die krijgt ontdoen van de indringers met meteoren die we goed kennen; Shoko is, saintia van Equuleus, klaar om Athena te verdedigen met haar vrienden!

Scans en FanTraduzioni op forum

Wees Gezellig, Share!