Hoofdstuk 4
Lot

Scans en dialogen op het Forum

nul

Aiolos, de Gouden Ridder die erin slaagde om Athena te redden in doeken in de kosten van levensonderhoud, heeft de dood overstegen om opnieuw te helpen zijn godin. Saori hem horen, maar nog steeds zwak is, kan niet overgeven als zijn krijgers blijven vechten, zelfs na de dood. Met de hulp van de Boogschutter, Saori Ate aanvallen om eindelijk weg te nemen uit die plaats. De dryade wordt getroffen door een lichtstraal, maar is niet van plan over te geven, met een snelle beweging van zijn hand, grijpt Shoko, klaar om de houder van zijn moeder te maken!
Belegd door de klap, Shoko heeft een flashback van toen ze een kind was, op het moment dat hij verdrietig was omdat hij vond inferieur aan haar zus en geloofde dat ze niet willen spelen met haar. Zo eindigde in een donkere tuin, waar een vrouw beloofd om haar pijn te geven van een appel te kalmeren. Maar Kyoko kwam net op tijd, want de appel was demonische, evenals de eigenaar, die probeerde om over het lichaam van een kind, onnodig beschermd door haar zus te nemen. Gelukkig voor hen, een Gouden Ridder ingegrepen in reliëf; Milo van Schorpioen! Dankzij hem werd de vrouw geslagen en Shoko redt, maar de ridder waarschuwde zijn zus die hun lot niet is gesloten en Kyoko vervolgens besloten om een ​​saintia om zijn zusje te beschermen geworden.
Terug in het heden, dan zien we Kyoko voldoen aan haar belofte, te kunnen mengen in de rite plaats aan het ondergaan van het lot van zijn zus. Dus, onder de verbaasde blik van Shoko, Kyoko verdwijnt steeds de nieuwe lichaam van Eris!
Saori het op zich elke zonde, met de belofte om Kyoko redden met al zijn kracht, maar Shoko dit is niet genoeg, ze is niet van plan te wachten op zijn zus om gered te worden, zal ze dat doen, als de nieuwe saintia van Equuleus!

Wees Gezellig, Share!