Hoofdstuk 2
De Saintie Athena

nul

Scans en dialogen op het Forum

Sho is geschokt om zijn zus Kyoko in de krijger in harnas herkennen gekomen om zijn verdediging. Kyoko is, in feite, de Xanthias van Equuleus en gemakkelijk verslaat de Driade met zijn ryuuseiken, dan knuffelen zijn zus. De dryade, echter, is niet dood, maar ze denkt dat de tijdige aankomst van de Mii die eruit ziet als de saintia dolfijn, waardoor het de genadeslag. Samen met haar komt Saori ook gepresenteerd als de godin Athena, dat is de Mii dat Kyoko gehoorzaamheid verschuldigd. Saori oprechte voorwaarden Shoko en nodigt haar uit om de nacht door te brengen in zijn huis onder hun bescherming. Hoe is het dan te bewijzen Mii heeft Saori gerealiseerd dat Shoko is ontworpen om de geest van Eris tegemoet te komen, en dat zijn dryads aanvallen die nacht voor dit doel. Shoko omhelst haar zus, eindelijk begrijpen dat zijn studieperiode was eigenlijk om un'addestramento saintia geworden. Later, bij het diner, Mii verklaart de echte rol van saintie. Zoals de heilige beschermen Athena tegen vijanden, maar zelfs zij doen, in tegenstelling tot de priesteressen die hun vrouwelijkheid moet verbergen met een masker, ze zijn niet verplicht om dit te doen. Zoals de persoonlijke dienaren van de godin, haar laatste daad als een waarborg die werkt over 12 woningen. Shoko is verrast maar elke andere vraag wordt gestopt door de komst van dryaden, besloot hij om het meisje te nemen. Mii staat in zijn verdediging, maar Shoko gaat niet aan de zijlijn te blijven kijken en bereidt om te vechten. Mii is verrast, niet zozeer door een verlangen strijdlustige meisje maar van wat ze ziet lijkt het onmogelijk, maar Shoko lijkt de kosmos te hebben gewekt!

Wees Gezellig, Share!