Hoofdstuk 1
Shoko en Kyoko

nul

In een droom zien we de komeet Repulse, de gevangenis van de geest van Eris, die in de hemel en een gevleugelde slang achter een klein meisje tot de komst van een gouden ridder hem te hulp. Shoko ontwaakt uit de nachtmerrie, duwde zijn vader kwam naar haar kamer om haar wakker te maken. En 's morgens en na de gebruikelijke karate training met zijn vader, Shoko heeft ontbijt herinneren zoals altijd naar haar oudere zus Kyoko, spel vijf jaar geleden voor een opleiding van de stichting Kido.

Op school, Shoko ontdekt van een vriend die Saori Kido, de medeoprichter en voorzitter van de meest krachtige in Azië, waarvan de school deel uitmaakt, zal die dag komen om lessen bij te wonen, met de leerplicht te dekken tijdens zijn studie thuis. Saori, in samenwerking met de organisatie van de Galaxian Wars, is niet geïnteresseerd in het volgen van de lessen van de school, maar gedwongen door de wet, kan niet anders. Shoko, ontdekken waar hij is, snelt hij hals over kop in zijn kamer om haar zus te vragen, maar de deur is Mii, secretaris van Saori, die blokkeert de doorgang en het duwt weg met een krijgskunst onbekend bij het meisje.

Niet in staat om verder te gaan, Shoko, we afzien voor het moment coming out voor de lunch, het denken aan een manier om Miss Kido brengen te vinden. Op dat moment, al zijn metgezellen in slaap vallen en een vreemde vrouw verschijnt voor hem. De vrouw ziet eruit als een dryade, die kwam om haar op te halen in zijn moeders naam Eris, de godin van de tweedracht, omdat het lichaam van Shoko is bedoeld om de geest van de godin te huisvesten! Shoko probeert te rebelleren, maar de dryade is te sterk voor haar, ineens, hoewel, een meisje in harnas komt hem te hulp. Shoko kan niet geloven in het herkennen van het meisje, het is haar zus Kyoko, Santia van Equuleus, komen om het te verdedigen!

Scans en FanTraduzioni op Forum

Wees Gezellig, Share!