Hoofdstuk 5
Zaden zijn de Toekomst

Discussie over het Forum nul

Hoofdstuk 62 in totaal

Rasgado heeft verzameld de belofte van Cor Tauri, en vol van zijn verlangens, valt hij met een vreselijke nieuwe techniek, de Titan's Nova! Cor Tauri en de Giant zijn begraven in de vulkaan, met Enceladus mediteren wraak. Onder de ruïnes, Rasgado heeft een visioen van een bloemrijke weide: het is de ziel van Cor Tauri dat de bloemen die hij heeft al generaties lang beschermd en die hem toevertrouwd voordat weer bij naar Europa toont. Rasgado stemt, de beslissing op dat moment dat hij als een gigantische ster zou hebben geleefd, als de ster Aldebaran!

Selinsa eindigt zijn verhaal met te zeggen dat, nadien, Rasgado had voor haar en de andere kinderen genomen, spijt, echter, tot zijn dood in de strijd en vrezen hetzelfde lot voor Teneo.

De jonge stier is in feite beginnen te Enceladus. Hoewel het lichaam van de Giant is verzegeld, kon het schot niet hetzelfde doen met zijn geest die, met behulp van de kracht van het hart dell'Ichor Cor Tauri, heeft een nieuw orgaan gebouwd met de resten van automaten. Besloten om de macht van Zeus dell'Ichor gebruiken om zijn lichaam te bevrijden en sterker te worden, geconfronteerd met de jonge stier tempestandolo opnamen, als wraak voor de vorige Ridder die waren verzegeld. Teneo is overgeleverd aan de genade van de vijand, niet aan zijn ongelooflijke kracht tegen te gaan, maar wil niet op te geven, zelfs als dat betekent dat je leven te verliezen. Op dat moment, het pantser toont de geest van Rasgado hem loven en spoort mensen aan om hun beste te geven. Versterkt door de geest van de meester, zal Teneo vooruit te laden met alle kracht waarover zij beschikt, het beheer te raken de reus en scheur het hart van Cor Tauri en Ichor waarmee hij nieuw leven ingeblazen. Zonder dat, is Enceladus verloren en de overwinning van de jonge ridder.

Bij het heiligdom, Selinsa wacht op de terugkeer van zijn vriend, Shion voegt haar door haar het nieuws van zijn overwinning. Als ze loopt naar zijn vriend te verwelkomen, Shion zegt hoe Teneo de kracht van de meester heeft benaderd, en het is veilig, zeker in staat om hem te passen op een dag om een ​​groot ridder.

Wees Gezellig, Share!