Hoofdstuk 4
The Guardian

Discussie over het Forum
null
Hoofdstuk 61 Totaal

De twee krijgers ingevoerd nell'Etna en tussen de lava en de ruïnes van het oude automaten gebruikt om de afdichting te maken, vinden ze zichzelf in de voorkant van Enceladus, broer van Typhon en haar voorhoede. De Giant is te popelen om hun broeders te bevrijden en terug te keren met hen naar de verovering van de aarde, om wraak van de goden, die hen gevangen te nemen, en toont zijn ongelooflijke kracht om de twee indringers. Rasgado probeert hem te stoppen, maar de Giant is te machtig. Cor Tauri komt hem te hulp en samen vallen ze met hun krachtige slagen. Maar Enceladus antwoordt met zijn Gigan Loud, hun schoten annuleren en gooien ze tegen de rots. De Giant is echt buiten het bereik van de twee, en nu zeker van zijn overwinning, is klaar om te stijgen uit de vulkaan en naar de hemel opnieuw te herzien. Elektrische schok, maar stop hem, Cor Tauri is dat met zijn hele lichaam probeert om hem te stoppen. Cor Tauri heeft alle macht dell'Ichor ingesloten in zijn hart losgelaten en is klaar om zichzelf op te offeren om het zegel te versterken. Met deze beslissing, verzoekt de ridder te slaan, om zowel te begraven in de diepten van de vulkaan. Rasgado aarzelt, te weten dat er mensen zijn die de terugkeer van de automaat af te wachten. Maar Cor Tauri is niet bezorgd, omdat hij weet dat er een stier ruiter voor hen zal zijn. Door het accepteren van deze belofte, Rasgado, bereidt zich voor om aan te vallen, om het offer van haar partner te eren!

Wees Gezellig, Share!