Hoofdstuk 3
Degenen die worden beschermd moet

Discussie over het Forum nul

Hoofdstuk 60 in totaal

Rasgado neemt de volledige rechtstreekse Cor Tauri, verzet tegen de staatsgreep. En 'zijn voornemen om de reus te overtuigen om hem te helpen en hij zal alles doen! Cor Tauri, van haar kant, is de prooi van zijn eigen kracht, te beginnen bliksem ongecontroleerde genereren. Rasgado ontstaat in de verdediging van Selinsa, verrassende zowel het kind dat de automaat, dan, standvastig in zijn overtuiging, lanceert een krachtige Geweldig voor Hoorn in het hart van het Reuzengebergte. De klap heeft het gewenste effect en Cor Tauri heeft flashbacks van zijn vorig leven, toen hij was begonnen om het eiland Kreta te verdedigen. In die tijd werd het eiland geregeerd door Europa, die zorg draagt ​​voor de mensen zoals zij drie kinderen heeft, maar niet alleen hen, nam ze ook voor Cor Tauri, overweegt het een loutere automaat maar niet een deel van hun familie. Dit was mijn hart vervuld met Cor Tauri werd besloten dat meer dan ooit om het zaad van Europa, van de kinderen van Kreta te verdedigen. Remembered dit, en dankzij de staatsgreep Rasgado, Cor Tauri niet in staat om weer bezit van hun eigen kracht, met een elektrische schok.

Aan de oppervlakte, de automaat onthult zijn beslissing om zijn kinderen, zegt dat hij voornemens is de Ridder volgen een laatste keer aan de kinderen van Kreta te beschermen. De kinderen willen niet om ze te stoppen, maar Selinsa, de gevoelens van de leraar hebben begrepen, belooft dat het zal blijven leven als hij onderwees.

Aangemoedigd door dit, Cor Tauri Rasgado volgt de hellingen van de Etna, de ingang van het hol van Typhon, zullen de twee in staat zijn om het zegel te reconstrueren?

Wees Gezellig, Share!