Hoofdstuk 2
Fist of Eerlijkheid

Onderwerpen op het forum

nul

Hoofdstuk 59 Totaal

Op het Heiligdom Aspros Sisyphus en converseren over de mogelijke heropleving van de Giants en het feit dat Rasgado is op een missie gestuurd om het te stoppen. Aspros twijfelt Knight twee jaar geleden, toen hij kon niet eens redden Ilias en Regulus in Amerika. Maar Sisyphus heeft vertrouwen in de Ridder van Taurus, en is ervan overtuigd dat zal haar taak te voltooien.

Rasgado vergelijkt met de gigantische Cor Tauri, tweemaal de grootte van hem, onder het geschreeuw van de kinderen die de reus hagel. Rasgado is gefrustreerd, niet alleen door de beschimpingen van de kinderen, maar het feit dat Cor Tauri niet willen horen. De Ridder is niet, in feite is er om te gaan, maar om te vragen voor zijn hulp. Geërgerd, probeert hij de tegenstander te stoppen met zijn Titan Break, die lijkt te zijn de reus te investeren. Bij kinderen, een kleine Selinsa besprongen tegen het beschuldigen van de nederlaag van hun patroonheilige, maar Cor Tauri is niet verslagen en antwoordt met zijn Ichor Nova, kloppen de grond op de twee.

Rasgado bevindt zich in het beroemde labyrint van de Minotaurus in het gezelschap van een tegengestelde Selinsa. Het kind, in feite, is van mening dat Rasgado slecht hebben bezig gevecht met zijn meester, die in het verleden heeft u gered van dit labyrint waar haar ouders haar had verlaten. Maar alle Rasgado heeft andere bedoelingen, en heeft tot taak, in feite, versterken het zegel van Typhon, en om dat te doen, hij de hulp van Cor Tauri nodig heeft. Zoals het kleine meisje zegt Cor Tauri is eigenlijk een automaat die door Daedalus naar het oude eiland Kreta te beschermen, en zijn leven te geven werd de Ichor van Zeus ingesloten in zijn hart, en het is juist dit ' Ichor dat Rasgado moeten de zegel op Typhon versterken. Plotseling, Cor Tauri uiteenspatten op de scène op zoek Selinsa, de automaat ziet er armoedig en prooi aan plotselinge flare-ups. Selinsa Rasgado legt uit dat de automaat is oud en niet meer in staat om zijn eigen energie te beheren, dit voorkomt ruzies. Rasgado heeft nu begreep de gevoelens van de automaat, en meer dan ooit vastberaden om hem te overtuigen om zijn zaak, hij neemt een vuist vol van de Giant!

Wees Gezellig, Share!