Hoofdstuk 1
De Star Giant Twee Mannen

null

Hoofdstuk 58 in totaal

Link Forum

We zien beelden van een vulkaan en een ridder geconfronteerd met een gigantisch: het is een droom. Om dit te doen is Teneo, die de nieuwe Gold Saint Stier geworden! Zes jaar zijn verstreken sinds het einde van de Heilige Oorlog en Teneo, de kracht om het pantser, houdt zich bezig met de wederopbouw van het heiligdom te hebben bereikt, het gevoel dat het ongepast om het anker van zijn meester was. Zelfs de inwoners van Rodorio helpen bij de wederopbouw en het, op dat moment zien we een kar gehost door onze andere oude bekenden. Aan het stuur van de wagen, in feite zien we een volwassen Selinsa, die nu zorgt voor weeskinderen in het land, en aan zijn zijde Agasha, de dochter van een bloemist, toonaangevende kruidengeneesmiddelen voor het heiligdom. De meisjes zijn verrast door een aardverschuiving, maar een ridder gaat om hun te redden door ze te beschermen met zijn Grote Hoorn! Selinsa is blij en verrast om te zien Teneo dragen van het pantser van de oude meester, maar de groeten worden verzonden, omdat het gebied nog steeds onveilig is, en dat ze moeten vertrekken.

Later, Shion, de nieuwe Hogepriester, roept Teneo om hem met een missie toevertrouwen. Het is, in feite, ontving een brief van de paus hem werd meegedeeld dat de zegel op de Etna, gevangen Typhon en zijn Reuzen, het verzwakken is. Shion besluit daarom Teneo sturen ter plaatse. De jongen, al is bang van het hebben van een tegenstander onder ogen zo krachtig, het daarmee eens. De volgende dag, voor vertrek, bezoekt hij het graf van Rasgado, als we staan ​​Selinsa dat Shion heeft geleerd van zijn missie. Het meisje begint hem te vertellen dat veertien jaar eerder, Rasgado ook geconfronteerd dezelfde missie en ze weet het omdat hij precies wist op dat moment. Op het moment, Selinsa woonde op het eiland Kreta, beschermd door Cor Tauri, die Rasgado geconfronteerd vóór het bezoek aan Sicilië.

Wees Gezellig, Share!