Hoofdstuk 8 5S + Anecdote

Zoals gebruikelijk, in de versie tankōbon dell'Anecdote gewijd aan de Ridder van de Maagd, de Shiori geeft wat extra (u kunt de link in de Referenties aan het eind van het artikel te vinden), naast het aanbieden van een extra hoofdstuk, inclusief samenvatting.

Ontmoeting met Imitatie van God

Kagaho wakker in de Onderwereld. Nog steeds onderdrukt van zijn laatste momenten van het leven, vraagt ​​ze zich af hoeveel tijd er is verstreken sinds zijn dood, terwijl dwalen in de Hel. Hier ontmoet hij een jonge man met een pup in haar armen, die wijst uit dat kinderen op zoek bent. Dan vraagt ​​hij hem of hij op zoek is naar iemand die probeert om zijn broer Sui ontdekken. Kagaho ontzet is, terwijl de jonge, betreurde de situatie van de overledene, vraagt ​​hem of het beter was voor hen om een ​​wereld te creëren zonder pijn. Die vent is Aäron, de man voorbestemd om de Geest van Hades bevatten, en die ontmoeting is het begin van een stevige alliantie ..

Referenties

Hoofdstuk 5S HQ, HQ Cover + Extra dell'Anecdote 8

Wees Gezellig, Share!