Hoofdstuk 04
Ties van Destiny

Hoofdstuk 57 Totaal

Asmita, woedend, Atavaka slaat met al zijn kracht door het wegnemen van de vijf zintuigen en later de zesde, zevende en zelfs achtste! Atavaka lijkt voorbij, maar het is niet zo! De Spectre Asmita terug te slaan met zijn Mate Muhorin, die niet alleen berooft de zintuigen, maar vervangt ze door verdriet. Atavaka overleefde de Heilige Maagd onder de dekmantel van de zielen hij geabsorbeerd en scheldt Asmita wilt verlichting te bereiken zonder verlies van de pijn en al het aardse zoals hij deed. Het beschuldigen hem voor dit, het vernietigt het in een wereld van duisternis. Ondergedompeld in deze duisternis, Asmita herinnert zich een gesprek dat hij had met Buddah op de reden voor de pijn en leegte die hem verliet. Boeddha zei dat pijn hoort bij het leven en dat we moeten begrijpen en accepteren voor een beter begrip van het leven zelf. Terugkerend naar het heden, Asmita terugkeren naar het Licht, maar niet over haar, maar voor de zielen in Atavaka dat, geleid door Ahimsa, tussenbeide om het op te slaan. Verplaatst, de Ridder bereidt aanval laatste schot contrasterende de Spectre, en gooi het dan in het wiel van reïncarnatie, zodat het niet meer kan worden herboren als een Spectre. Het verwijt van de Maagd is het niet accepteren van de pijn te beseffen dat het leven een universum. Met versloeg de Spectre, Ahimsa, hoe zwak, is gratis en vraagt ​​zijn oude vriend wat te doen. Asmita reageert door te spreken van Athena, de godin waarvoor ze vechten. Asmita Toen hij zag haar voor het eerst, een klein, zwak en de mens, zijn leven had beschuldigd vol pijn, maar nu begrijpt dat er zelfs als er pijn in het leven is meer: ​​het is degene waarvoor het is altijd de moeite waard vechten. Inclusief deze, Ahimsa komt het wiel om herboren te worden en in staat zijn om een ​​herziening van de Ridder. Asmita krijgt ook bewust van wat hij heeft geleerd met het laatste gevecht en klaar om de komende Heilige Oorlog oog met de grootst mogelijke vastberadenheid!

Referenties


Scans MQ en HQ, Vertaling ITA, ENG FRA

Wees Gezellig, Share!