Hoofdstuk 3
De Waarheid van Nirvana

Hoofdstuk 56 Totaal

Asmita en Atavaka, de twee mannen die het dichtst bij de goden, eindelijk vergeleken, de Spectre is er om de ziel van Ahimsa nemen. Asmita is in het nadeel en de Spectre eigent onmiddellijk de jonge Indiase. Het doel ervan is niet hem onsterfelijkheid te geven, zoals beloofd, maar voeg het aan zichzelf om zijn macht uit te voeren: Atavaka wil krachtig genoeg om alle Underworld onderwerpen geworden, het verslaan van zijn eigen Heer. Asmita, geblokkeerd door de Spectre, niet in staat is om het te voorkomen, en de jonge man, in tranen, is opgenomen nell'armatura van Atavaka. De Golden Knight is nu woedend en staat op het punt terug naar de Spectre krijgen, maar Kagaho weer staat tussen de twee besloten om hun strijd te beëindigen en het geven van het groene licht om Atavaka. Asmita is niet van plan om tijd te verspillen met hem, maar zelfs de Spectre heeft meer gaat spelen: direct gevangen de ridder bij zijn Kruisig Ankh, besloten om het te branden op het bot. Lijkt te doen, zoveel te apprestarsi om te vertrekken, maar een stem die hem roept, is 'broertje Sui, die, radeloos, vraagt ​​Kagaho omdat het iets verbrandt, waaronder hijzelf. De verbijsterend Kagaho voor zijn innerlijke kwelling, kwelling geïdentificeerd door Asmita en tegen hem gebruikt eenmaal bevrijd van de vurige kruis lus. De Spectre is nu woedend op deze inmenging in zijn prive en aanvallen met al zijn macht door de lancering van drie Crown Blast samen, een schot dat het moeilijk voor een andere ridder goud in de toekomst te maken. Maar Asmita is niet van plan om in de strijd te nemen en eenmaal difesosi met Khan, valt hij met een krachtige Tenma Kokufu vernietigen van de Spectre. Elders Atavaka is terug in zijn huis, gelukkig een andere ziel te hebben toegevoegd aan zijn collectie bij Asmita verschijnt voor hem, vastbesloten om het bloed van zijn vriend te wreken. Zonder verdere omhaal aanvallen met een hondsdolle Tembu Horin, de meest krachtige schot van de Maagd, de Heilige Maagd!

Referenties


Scans MQ en HQ; Vertaling ENG en FRA

Wees Gezellig, Share!