Hoofdstuk 05S + Anecdote 7

Zoals gebruikelijk, in de versie tankōbon dell'Anecdote gewijd aan de Ridder van de Leeuw, de Shiori geeft wat extra (u kunt de link in de Referenties aan het eind van het artikel te vinden), naast het aanbieden van een extra hoofdstuk, inclusief samenvatting.

De Weg

Regulus heeft zojuist de armor en enthousiast, u meteen beginnen met zijn nieuwe thuis. Zijn gedaald, een cijfer dat opvalt fouten voor zijn vader, die zich in zijn eigen meditatie houding. Maar het is niet zijn vader Ilias, maar de Gouden Ridder van de Maagd Asmita die berisping leed voor zijn lawaai. De Jonge Leeuw heeft het niet te nemen en, inderdaad, presenteert met overmatig enthousiasme. Asmita scheldt hem weer over het gebrek aan respect dat moet worden in een van zijn superieuren. Helemaal niet beledigd, de jonge uitstraling meer goed naar de Ridder en vroeg hem of hij sterker was dan hij. Asmita stelt dat, hoewel hij nooit in direct conflict geconfronteerd andere Golden Knight, is het zeker. Regulus begrijpt dat dit waar is omdat het in hem ziet de kwaliteiten van sjamanistische vader. Asmita is onder de indruk van de nieuwe Leo, maar alleen voor hem die in het zesde huis herinneren en moet daarom zijn afdaling voort te zetten. Terwijl Regulus door het verlaten verontschuldigt houden van zijn vrolijkheid, Asmita begrijpt dat hij wist dat de persoon, die er de Cavalire Gouden Leeuw sterkste van alle tijden.

Referenties

Hoofdstuk 5S HQ Impaginato in ENG; Cover + Extra HQ dell'Anecdote 7
Publicatie Paninicomics voor 2013/10/24

Wees Gezellig, Share!