Hoofdstuk 04
Hij die het licht regelt

Totaal hoofdstuk 53

Lord Cruach is voor Conor en de Jonge Leeuw, zijn macht is op zijn hoogtepunt, zodat de god Balor nu ontwaakt in hem. Wij zijn een aandeel in de herinneringen van voorouderlijke godheid, als hij streed voor de verdediging van hun land en, bovenal, Ethlinn dochter, die angstig wachtte thuis. Het meisje was blij om terug veilig en overwinnaar van zijn terugkerende gevechten komen, maar al snel werd geschokt door de gruweldaden van zijn vader, veel voor hem verraden de hand van zijn zoon Lugh, de winnaar op zijn duisternis. Balor erkent derhalve Conor en Regulus in het licht van zijn neef, zijn voormalige vijand, infastiditone, herinnert zijn zwarte wapenrusting, een duidelijke teken van de terugkeer van zijn volledige bevoegdheden. Forte hen, ontketent de kracht van zijn boze oog verwoestende het bos en die volledig Regulus, ertosi ter verdediging van het meisje. Op de grond, maar gelukkig de nieuwe vriend te hebben verdedigd, is dit keer Conor probeert de Ridder verdedigen door de komst van Balor, die haar herziet als de dochter van de oude zuiverheid. Dit is niet genoeg om hem te stoppen, veel aan het leven van de dame weer betast. Weer Regulus staat in zijn verdediging, het meisje besloot te verdedigen ten koste van alles. Gewapend met dit nieuwe geloof, het kijkt uit op de nieuwe aanval Balor met een hondsdolle Bliksem Plasma, waar Balor erkent de speren van Lugh, die hem versloeg in het verleden en opnieuw het wonder te verrichten. De God van Tebevre en zijn boosaardige ogen zijn zo verslagen en de vader van Conor lijkt een laatste keer om hen te bedanken en om ervoor te zorgen dat zijn dochter altijd bij haar zijn. Overtuigd dat hij nog een stap versa kennis van de wereld van zijn vader had genomen, keert terug naar het heiligdom waar Regulus onthult een jonge Athena hogepriester en de les geleerd in de Keltische land, dwz het dogma van de ridders: Bescherm de volgende.

Referenties

Scant MQ en HQ; Vertaling ITA, ENG FRA

Wees Gezellig, Share!