Introductie

LCI personeel informeert u dat te wijten aan de verwezenlijking van de publicatie van de Italiaanse Gaiden door Paninicomics, de Crew heeft de volledige vertaling en lay-out van de oorspronkelijke hoofdstukken Japanse opgeschort.
We starten dan ook vanaf vandaag tot een samenvatting van de hoofdstukken, gedetailleerde informatie, raadpleeg, presenteren zoals altijd, voor de aankoop en het lezen van de volumes zal binnenkort worden gepubliceerd in stripboeken :)

Hoofdstuk 03
Schaduw van de Vader, de Light daarbuiten

Totaal hoofdstuk 52

We lieten onze Jonge Leeuw terwijl hij wordt gedwongen om te ontsnappen uit het kasteel van Lord Cruach, verslagen door zijn macht der duisternis. Zich bewust van deze zwakte, de jonge ridder vraagt ​​Failinis om hem te leren om te vechten met wat zij "magische" noemen. Failinis, zij het een krijger en niet een druïde, aanvaardt aanvallende hem met zijn zwaard van licht. De resultaten zijn niet positief: Regulus, overtuigd van het hebben van een korte blik op deze kracht om het te begrijpen, kan alleen maar leiden tot schade, letsel aan zijn visie. Tijdens een pauze, wordt Regulus beïnvloed door de houding van Conor, die, ondanks het feit dat net zijn vader verloren, probeert hij te dwingen zichzelf lachend op het leven.
Kort na, het bos waarin ze rifiugiati is gevuld met kreunen en de twee jonge mensen kunnen een spookachtige wasvrouw in tranen te zien aan de rand van een bak water. Conor, ziet er beter uit, hij beseft dat het niet eenvoudig is kleding, maar om Failinis doorboord en dat de vrouw rouwt om het storten in het water. De vrouw blijkt te Banshee, gestuurd door Lord Cruach om ze te doden. Regulus, die niet in staat om het te verslaan was en onder de duim van zijn aanvallen, vlucht hij het bos in om zijn twee nieuwe vrienden te redden. Maar om hen te beschermen moet de Banshee geconfronteerd, vaak met de schoten van de vrouw. Tot, uitgeput, denk aan de leringen van zijn vader en is eindelijk in staat om de stroom van licht in alle dingen te zien, zoals hij herhaaldelijk had geprobeerd hem Failinis onderwijzen. Waaronder deze, kan hij ook de doorstroming in het lichaam van de Banshee, tot dat moment immateriële om zijn aanvallen. De nieuwe capaciteit trekt een nieuwe techniek, de Lightning Kroon, die de Banshee nederlagen. maar bij zijn terugkeer vond hij de glimlach van de kleine Conor, maar Lord Cruach, die kwam om de laatste afstammeling van Lugh beweren, zal de Jonge Leeuw staat zijn om haar te redden?

Referenties

Eerste helft van hoofdstuk Impaginato door Base Crew
LQ Scans en Vertaling ENG

Wees Gezellig, Share!