Hoofdstuk 02
Gehoord geen stem

Hoofdstuk 55 Totaal

Jamir in een jong Yuzuriha voelt het ontwaken van een Star Maleficent en probeert het te bestrijden voordat het kan manifesteren op Aarde. Maar deze macht is te groot voor strijder bezwijken als het niet voor de tijdige aankomst van Hakurei. De oude meester erkent dat de ster behoort tot de Spectre Atavaka en Asmita heeft al gereisd om Hades te behandelen; maar is zich terdege bewust van de bezorgdheid van de Ridder na het zien van de menselijke natuur van Athena. Zich bewust van deze, vraagt ​​ze zich af in hoeverre Maagd is klaar om de vijand te bestrijden. Asmita Ahimsa in de Onderwereld en vervolgen hun weg tussen de geesten van de verdoemden: de jonge Indische is ontzet over de pijnlijke aandoening waarbij er die arme zielen en, geschokt, niet in staat om het idee dat haar moeder zou kunnen zijn in aanvaarden dezelfde voorwaarden. Plotseling, de doden en de omgeving worden verbrand door verschrikkelijke zwarte vlammen is Kagaho Bennu, klaar om hetzelfde te doen met het lichaam van de Golden Knight. De aanvallen van de Spectre, hoewel, beuken tegen de Khan van Asmita, een krachtige barrière van de ridder van de Heilige Maagd. Maar dit betekent niet de Spectre die blijft aanvallen van woede, achteloos van de pijn te stoppen. Ondertussen, aan de achterkant van Ahimsa Kagehoshi opnieuw verschijnt, verrassend de man die dacht dat hij dood was in de handen van Asmita. Maar de Spectre antwoordt dat hij onsterfelijk is en dat Ahimsa kan worden, als hij akkoord gaat met Atavaka treden; inderdaad, niet alleen hem, maar ook zijn moeder kon worden bevrijd van de verschrikkingen van de hel als hij geaccepteerd. De jongen probeerde, maar plotseling boze geesten staan ​​tussen de twee, waardoor Asmita, die had geroepen, om zijn vriend te bevrijden uit de klauwen van de Spectre, het breken van zijn illusie. Kagehoshi is in feite verkapte Atavaka, kwam er om de ziel van de jonge mensen. Asmita in staat zijn om de ziel van zijn vriend te verdedigen?

Referenties


Scans MQ en HQ; Vertaling ENG en FRA

Wees Gezellig, Share!