Hoofdstuk 09
Gedachten van een meester en zijn leerling

Totaal hoofdstuk 36

Volgt een meer gedetailleerd overzicht van dit laatste hoofdstuk, moet je niet verder te lezen als je niet wilt zijn spoilerati.

De Meikaiha de schurk was een verwoestende kracht, wordt Greedy gevonden gehavend aan de Hirasaka lopen. Voor het realiseren van waar hij is, heeft echter de mogelijkheid van een laatste ontmoeting met zijn vroegere leraar Hakurei. De Silver Knight hoopt dat zijn oude leerling is op zijn minst een kern van waarheid langs de donkere weg die hij gekozen heeft bereikt. Eager van zijn kant kan zelfs niet een stap terug en eigenlijk verhoogt haar positie definitief weg te nemen van de leraar beschuldigd opnieuw van de luiaard. We denken dan schurk, compleet met masker en het spel als getuigen, om ervoor te zorgen dat de trotse geest van de fanatieke steile Yomotsu. Na vele perikelen is het tijd om Venetië te verlaten en terug te keren het masker op Death Koningin Island, speel nu aanvaard haar vrouwelijkheid en de rol die zijn geslacht in de mate dat zij voornemens is om terug te keren naar de voorkant van het masker zo snel als het kan doen met zijn middelen. De schurk te wachten, die willen ook groeien ..

Direct Download - Emule - Torrents - Online Reader

Deel het!