Hoofdstuk 09
Coffin van ijs

Totaal hoofdstuk 27

Dit hoofdstuk sluit het derde Gaiden, een gewijd aan de degel. De Shiori heeft ons een veelheid aan personages en het instellen van een nieuwe en diepere, geeft ons een verhaal dat gewijd het Aquarium, heeft verrijkt het leven van de achtergrond van het Heiligdom en zaaide andere belangrijke aanwijzingen aan de Heilige Oorlogen.

Het volgende is een samenvatting van enkele details van dit laatste hoofdstuk, niet lezen als je niet wilt zijn spoilers.

De botsing tussen de twee Aurora Uitvoering van Krest en degel, meesters van het absolute nulpunt is onvermijdelijk epiloog om te bepalen waarom het was sterker. In feite is het standpunt van ja Krest begrijpelijk, maar niet helemaal gedeeld door degel, die hoopt om de waarde van het menselijk leven, hoe vluchtig droom, tonen de knie te krijgen. De twee schoten brutaal botsen, het lijkt erop dat degel, terwijl de zieke, slaagde hij erin om het overwinnen van de leraar vijfhonderdste. Maar de steen die was Garnet de nek wordt geplaatst in wanhopige verdediging van het duo, het crasht. Granaat is tevreden: hij kreeg het antwoord dat zij en Krest, om onsterfelijk, ze wilden horen van degel, de drager van de waarde van het leven vluchtig. De vrouw vertelt haar verhaal over hoe hij de kracht van de Garnet Vouivre te herstellen en te handhaven vrede in haar land en de eenzaamheid die hadden geleid tot deze keuze. Hier is hoe het de associatie begon met Krest, de enige die kon begrijpen, aangezien dezelfde conclusie na het bekijken van een herhaling van dezelfde fouten eeuwen. Voor twee van hen, degel was de laatste test om te zien of ze moesten hun ideaal te volgen, of dat zij fout waren, want Waterman werd beschouwd als volledig opgeleid om de waarden alleen van Krest Knight, dan is zijn antwoord zou zijn geweest de juiste is. Maar er is meer tijd voor uitleg: zonder de kracht van Vouivre, de meer dan tweehonderd jaar van Garnet begint te worden gevoeld. Krest begrijpt dat de tijd gekomen is om hun schuld te betalen na verloop van tijd, zo geeft hem te verlaten van de degel en Seraphina sluit Garnet in een kist van ijs, voor de eeuwigheid. Degel is gebroken uit de buurt van het paleis dragen Seraphina en voldoet aan fluoriet en mevrouw Fraille veilig en gezond. Jammer genoeg, hoewel tijdens het gevecht zijn kosmos is zo hoog dat het de zintuigen overstijgt, als gevolg van de aanvallen Krest, is zijn visie aangetast. Om dit wilt Fluoriet bril waardoor hij de vader wil laten degel een belangrijk geheugen en is vastbesloten om het leven te geven aan de verhalen van haar moeder te volgen. Mevrouw Fraille afgunst en niet begrijpt de houding van de jongeren, die nooit mist een kans om u eraan te herinneren niet toe te geven aan ontmoediging. Seraphina is aan te proberen en vatten het avontuur: de gedachten van de wijze Krest zijn onmiskenbaar, zodat de man het leven kan alleen maar een vluchtige droom, waarin hun bedoelingen te beperken, zelfs als welwillende. Degel zegt dat is de reden waarom dromen moet zo worden samengesteld dat u de eeuwigheid te bereiken, en dat is waarom het de rechterkant om ze te verdedigen. Na de terugkeer naar Sanctuary en degel gebruikt zijn te bevriezen te genezen Cardia. De Schorpioen vriend faalt nooit om te plagen Sasha en klauteren het Aquarium en de gehavende bril. Degel als eerste afscheid willen profiteren van de openheid van Cardia om hem een ​​vraag: bereid zou zijn om eeuwig te leven als zijn hart kan blijvend worden genezen? Kaart kan het niet helpen, maar herinneren aan de bijeenkomst van zijn jeugd met Krest en onmiddellijk antwoordt dat voor hem de vraag zelf niet aan de orde omdat er slechts een interesse in het leven die kunnen oplaaien, terwijl de duur ervan is niet relevant. Degel is blij met de oppervlakkigheid van Cardia, de rest van dit verschil in hun karakters is de reden waarom ze werden vrienden in het Heiligdom.

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

Deel het!