Hoofdstuk 09
De geboorte van een Godin

Totaal hoofdstuk 18

Dit hoofdstuk sluit de tweede Gaiden, een gewijd aan Cardia. De Shiori heeft ons een schets van het sublieme persoonlijkheid van de Schorpioen en de opleiding van Sasha, te mengen met spannende gevechten vonden plaats in exotische locaties van de goden. We kunnen alleen danken u voor deze laatste juweeltje te worden ingesteld in onze herinneringen.

Het volgende is een samenvatting van enkele details van dit laatste hoofdstuk, niet lezen als je niet wilt zijn spoilers.

Sasha huilen over het lichaam van Cardia warm voor zijn offer, maar al snel beseft dat Calbera nog niet is afgelopen. Huesuda, of wat er nog schreeuwen en delirium in de vlammen, Tezcatlipoca oproepen om te doden alle aanwezigen. Met Cardia uit het spel, kan ze niet omarmen, dat Sasha en wacht tot het einde. Maar vlak voor de grote explosie, een flits van licht verschijnt Nike: Sasha, bewust van haar bevoegdheden en vastberaden door, die de scepter beschermt zijn vrienden en beheert ook voor afdichting van de Azteekse god. Het is belangrijk attributen dit voorbeeld had gerijpt van Cardia, altijd bereid om alles zelf. Maar ontsnapte het gevaar, zijn nieuwe bewustzijn verhoogt niet alleen de spijt voor de reisgenoot zo goed als dood. Sasha Calbera erkent de kwaliteiten die de beste Athena onoverwinnelijke bepaling gepaard gaan met extreme mensheid te onderscheiden. De herinnering van zijn oorsprong: de komst op aarde en de rol van Huesuda en zijn familie in de vernietiging en schepping van de wereld. Nu kunt u terugkeren naar Cardia vitale energie die waren meegenomen door de warmte mee en daarmee af te nemen van de Fang is bezorgd dat bleef hem te verbranden aan het hart. Cardia rinviene en is de meest verrast te zijn nog in leven. Calbera tijd later keerde terug naar zijn cafe en zijn zorgeloze leven; Cardia in plaats daarvan moeten omgaan met de Shrine. Net terug in Griekenland, nog steeds gehavend, wordt opgeroepen om samen te komen met degel voor de eerste keer de Godin Athena. Verrassend voor de Schorpioen, Sasha is het ontvangen van twee Golden Knights. In zijn hart is blij te hebben trok de mantel van Cardia die dag en had gedaan sinds Cardia en degel herinnerde Tenma en Aaron, in een beslissend moment om te beslissen over zijn weg naar de Godin. De godin Athena moedigt de twee naar het gezicht van de Ridders van de Heilige Oorlog, maar Cardia hoeft niet omdat hij wil daar heen te gaan als een van de belangrijkste fase waarin het geven van zijn hele zelf. Sasha stemt ermee in, klaar om een ​​nieuwe reis met Schorpioen te maken.

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print