Hoofdstuk 08
Het overwinnen van de Superscript

Totaal hoofdstuk 17

Naar het hart van Cardia Huesuda brandwonden genoeg is, dan met extreem geweld, wat leidt tot de aanwezigheid van Tezcatlipoca. Daar geeft hij een demonstratie van de enorme kracht die God is te danken aan de warmte van de Scorpion te ontwikkelen. Calbera echter nog steeds onder voorbehoud van de ouderen, kan de verleiding niet weerstaan ​​het geven van gelegenheid voor tranen Cardia om de strijd af te lossen en de priester tonen het ware warmte van de zon die zijn hart kan bereiken dankzij de techniek van Katakaio, allemaal terwijl Sasha begint te nemen om bewust van haar verantwoordelijkheden.

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print