Hoofdstuk 07
Ik niet meer koud

Totaal hoofdstuk 16

Cardia Huesuda legt zijn missie: de wereld wordt periodiek vernietigd en zo herbouwd dat de man zelf niet de oorzaak is van een catastrofe en onherstelbaar sinds de industrialisatie begon in Engeland is verspreidt over de hele wereld, nu is het tijd te vinden vernietigen beschaving en start het programma opnieuw. Gedragen op de Nahual van Tezcatlipoca, houdt zich bezig gevecht met de Scorpion te kunnen absorberen de warmte door middel van het merk tlacotli. Wanneer de oudere orders Nahualpilli Sasha aan de huid dan aan wakkeren het hart van de Schorpioen, ontdekt hij dat het meisje al was bevrijd van de klappen van de Golden Knight die dachten dat ze was gaan Nahualpilli leeg en dat was niet meer bereid om te gehoorzamen. .

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print