Hoofdstuk 26
Be Yourself

Hier eindigt het tweede seizoen van Lost Canvas, een anime die heeft aangeraakt en verrijkt als een paar. Leven proficiat aan TMS, die goed is vertaald manga Shiori Teshirogi het sublieme. Terwijl we genieten van deze laatste handelen, kunnen we alleen maar hopen dat in Japan het land van gezond verstand en goede smaak overheersen en zal binnenkort overgaan tot de uitvoering van het derde seizoen. Wij profiteren van deze ruimte ook voor al diegenen die hebben gevolgd en gesteund in deze slopende avontuur bedanken!Direct Download: Mirror 1 - Mirror 2
EMule - Torrent - Streaming

________________________________________

* Met dank aan

Voor ruimte redenen was het niet mogelijk om goed te bedanken die, in kleine of grote, hebben geholpen om dit te bereiken harde ondertiteling. Wij nemen dit artikel om de rechtvaardige verdiensten te maken.

; Raw: Base Crew;
; Jap Vertaling: Biri;
; Aanpassing: Elly, Fëanor Spirit of Fire;
, in particolare Elly, Ikki no Phoenix23 , Quality Check: hele Sorkin ™ Gemeenschap, met name, Elly, Ikki geen Phoenix23, Alpino77;
; Timing: Elly, Fëanor Spirit of Fire;
; Karaoke Effecten: Base Crew;
. Encoding: Base Crew.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print