Hoofdstuk 005
Consanguïne

Albafica begeleiden zijn droomachtige reis van herinneringen te ontdekken in meer detail de Blood Ritual. Ondanks de vroege dagen zijn verschrikkelijk voor de jonge Albafica, zijn lichaam begint al snel te tolereren de verschrikkelijke vergif van Lugonis, waardoor het zijn eigen. Op de lange termijn is het zijn geliefde Meester van de meest beproefde en al snel ontdekt Albafica wat doet het trieste lot van de Vissen. Herstellen overstelpt met tranen, verzorgd door Luco constateert dat het aanbod vernieuwd om hem te behandelen, maar 's nachts Pefkos benadrukt dat er iets vreemds en dringt er bij de Golden Knights om te ontsnappen ..

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print