Hoofdstuk 221
De armband die bloemen combineert

Het Gouden Licht eindelijk in staat om prevaleren boven de duisternis van Hades, wiens geest langzaam vervaagt in de Tempel van Pluto.

Aaron probeerde in een fysiek lichaam, maar nog in leven eindelijk aan zijn zus en zijn vriend, nu vrij van het juk van Hades. Probeer niet aan haar pogingen om de vernietiging die de God van de onderwereld zou brengen stengel te rechtvaardigen, maar Sasha en Tenma vraagt ​​om deel te nemen aan de uitoefening van de tempel van de god Pluto.

Dohko, tegen: die de uitgeputte metgezel benadrukt dat Shion kunnen niet toestaan ​​dat de drie jonge vrienden om de oorlog voort te zetten. Maar Sasha weet dat zijn hart niet kan vasthouden dan de ritmes opgelegd door de goddelijke bloed dat stroomt door het lichaam, dus bedankt hem en geven hem de zorg Misopethamenos.

Als Athena teleporteert ze ook naar het heiligdom en vertelde hem voor te bereiden op de volgende heilige oorlog als Keeper of the Stars het kwaad, terwijl Shion als een priester.

Tenma begroet Dohko vertrouwen dat we op een dag weer te ontmoeten.

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print