Hoofdstuk 220
Golden Light

Shion, dankzij zijn kennis en zijn inzicht, betast wil een wanhoopsdaad: Hades bezweren benutten van het Licht van de Zon, de directe tegenstander van de Duisternis de hel. Om dit te doen en psychokinese gebruikt zijn intieme relatie met Armour te herinneren Zodiac Signs stak de ecliptica, dat wil zeggen de twaalf gouden Armor.

Het Licht dat Dohko en Shion kan genereren van hen is in staat om Hades geraakt en de duisternis te verdrijven, maar slechts kort, want Hades heeft geen melding van verwondingen en alleen zijn gastheer lichaam lijdt kleine brandwonden. Duisternis valt terug en het lijkt het einde bereikt.

Maar als het ontslag is het de overhand hebben, de geesten van de gevallen Gold heiligen zijn terug aan het dragen van hun harnas voor een laatste keer. De oproep Tenma gedaald tot hen en, onder leiding van Sisyphus, geven de laatste grote bijdrage.

Het 'een verhaal ogenblik zeer hoog: in een zin Shiori Teshirogi kan het hele verhaal boog beschrijven op elke Golden Knight, die onvermijdelijk zal worden gemarkeerd in de harten en herinneringen van de fans van Saint Seiya.

Direct Download - Emule - Torrents - Online Reader

Deel het!