Lost Canvas: Hoofdstuk 220 - Spoiler

Hades Shion herinnert zich dat hij meer dan iets anders in het zonlicht haat en dat de twaalf sterrenbeelden van de Gold Saint zijn gerangschikt op de ecliptica, dat wil zeggen de reis van de Zon in een jaar: de sterrenbeelden die hem en zijn kameraden hebben sinds de tijd van veegde het nat van het licht, de 10 Gold Doek Ram haalt ontbreekt. Sihon en Dhoka, geholpen door de energie van de andere gouden harnas, start de aanval op de god spelen een gloed vergelijkbaar met die van de zon, en hoewel op het eerste lijkt het erop dat we het een paar ogenblikken later Hades zegt dat de twee alleen zal nooit kwaad hem. Onverwacht, de tien Gold Saint dood lijken, klaar om de laatste bijdrage aan de heilige oorlog te winnen te maken: Sisiphos bedrijf zijn boog, terwijl Zion, doko, Albafika, Asmita, Aldebaran, schurk, El Cid, Degel, Cardia, en Regulus Aspros brengen de essentie van hun kosmos op het puntje van de pijl van goud. De twaalf strijders zijn in staat om opnieuw maken van de zon en wegvagen van de God van de Onderwereld. Licht is ook wakker Tenma en Sasha, terwijl gesprekken Sisiphus Pegasus nooit om het licht van de hoop wordt vertroebeld door de duisternis van het kwaad.

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print