Hoofdstuk 219
De Ware Darkness

Dohko en Shion van veraf verheugen voor het einde van de oorlog, verkregen dankzij de grote onderneming van Tenma. Maar de klok begint te schieten een uur Star verontrustend. Tenma probeert wanhopig te overtuigen Aaron om gedood te worden, maar voordat hij kan uitleggen meer, een enorme golf van duisternis vernietigt iedereen om hem heen, tot maximaal twee Gold Saint, die zich overweldigd.

Ram en Weegschaal op te staan ​​en bevinden zich in een landschap van verlatenheid en de dood van hun kameraden doden en tussen hen een donkere figuur staat. Hades heeft gewekt die totale controle van Aaron.

Dohko probeert aan te vallen hem, en ook al kan niets doen, is bereid om zijn leven op te offeren om niet te frustreren wat er is gedaan door de Tenma. Maar Shion houdt hem tegen, heeft een idee dat nog steeds kan een hoop van de overwinning ..

Direct Download - eMule - Torrent - Online Reader

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Google Bookmarks
  • Live
  • email
  • Add to favorites
  • PDF
  • Print